Un treballador d'una empresa de construcció ha mort quan li ha caigut part d'un mur a sobre a Fontcoberta

Imagen del artículo Un treballador d'una empresa de construcció ha mort quan li ha caigut part d'un mur a sobre a Fontcoberta

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles han rebut l'avís aquest matí per adreçar-se fins a una masia de la població de Fontcoberta, on un treballador d'una empresa de construcció hauria patit un accident.

Pocs minuts abans de les 8 del matí, per causes que ara s'investiguen, un treballador de 40 anys es trobava treballant en la reforma d'una masia quan ha cedit un mur i li ha caigut a sobre el cap.

Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana de Banyoles i d'Investigació de la comissaria de Girona, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques.

L'home però ha mort a l'acte.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d'Empresa i Treball d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.


Àrea de Comunicació

Girona, 28 de setembre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13021 {"title":"Un treballador d'una empresa de construcció ha mort quan li ha caigut part d'un mur a sobre a Fontcoberta","published_date":"2023-09-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/44653-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13021"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-28/13021-treballador-empresa-construccio-mort-li-caigut-part-mur-fontcoberta https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.