La fira CONTEMPORANIA obre avui les seves portes amb l'objectiu d'esdevenir un referent internacional en promoció d'alta artesania

Imagen del artículo La fira CONTEMPORANIA obre avui les seves portes amb l'objectiu d'esdevenir un referent internacional en promoció d'alta artesania

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. En l'acte inaugural, el conseller d'Empresa i Treball ha destacat que amb aquesta fira "generem noves oportunitats de negoci pel sector, i alhora oferim a la ciutadania l'oportunitat de gaudir de la millor artesania contemporània a nivell nacional i internacional"
  2. CONTEMPORANIA acull les propostes de més de 130 professionals de l'artesania i la creació de tot el món; la celebració del III Congrés Professional d'Artesania, així com un circuit OFF amb 240 artistes en 5 propostes distribuïdes per la ciutat de Barcelona
  3. El Govern, conjuntament amb el gestor cultural Le Département,impulsa aquesta fira que se celebra fins aquest dissabte 30 de setembre al Palau de Pedralbes
  4. La fira CONTEMPORANIA High Craftsmanship Barcelona ha obert aquest matí les seves portes amb l'objectiu d'esdevenir un referent internacional en promoció d'alta artesania. El Govern, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d'Empresa i Treball, conjuntament amb el gestor i curador cultural Le Département, ha impulsat la primera edició d'aquesta fira internacional dedicada a promoure l'alta artesania i l'excel·lència en el sector, que se celebra des d'avui i fins el pròxim dissabte 30 de setembre al Palau de Pedralbes.

    El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora del CCAM, Agnès Russiñol i Amat, i del director de Le Département, Paulo Ribeiro, ha inaugurat aquest matí la fira, i ha assenyalat que CONTEMPORANIA "és una plataforma per convertir Catalunya i Barcelona en un referent internacional de generació i projecció de l'alta artesania contemporània". Així mateix, Torrent ha ressaltat que aquesta fira persegueix tres objectius: "generar noves oportunitats de negoci per un sector que aplega gairebé 10.000 empreses a Catalunya; potenciar el prestigi i la visibilitat internacional de l'artesania catalana; i alhora oferir a la ciutadania l'oportunitat de gaudir de la millor artesania contemporània a nivell nacional i internacional".

    El titular d'Empresa i Treball ha explicat que aquesta iniciativa s'emmarca en el Pla d'Acció 2022-2025 del Consorci de Comerç, Artesania i Moda que preveu actuacions específiques per a la internacionalització de l'artesania, i que s'afegeix "a la recent designació de Catalunya com a seu de la cimera europea del sector de l'artesania, i que també prestigia l'artesania catalana arreu del món", ha assenyalat Torrent.

    La fira acull les propostes de més de 130 professionals de l'artesania i la creació de tot el món, així com un circuit OFF amb 240 artistes en 5 propostes distribuïdes per la ciutat de Barcelona. També, en aquest marc, tindrà lloc demà el III Congrés Professional d'Artesania impulsat pel CCAM, enguany sota el lema "El món del luxe reivindica l'artesania. Prescriptors, mercats i connectors".

    Més informació sobre CONTEMPORANIA en aquest enllaç: http://bit.ly/firacontemporania


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12360 {"title":"La fira CONTEMPORANIA obre avui les seves portes amb l'objectiu d'esdevenir un referent internacional en promoció d'alta artesania","published_date":"2023-09-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/09\/28\/12\/57\/38f34fba-ec5f-4706-8848-37d248daaf3c.JPG","id":"12360"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-28/12360-fira-contemporania-obre-portes-objectiu-esdevenir-referent-internacional-promocio-alta-artesania https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.