Els Mossos d'Esquadra detenen quatre persones en relació amb la mort violenta d'un home i l'agressió a un altre el passat 2 d'abril a Barcelona

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen quatre persones en relació amb la mort violenta d'un home i l'agressió a un altre el passat 2 d'abril a Barcelona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Barcelona van detenir ahir tres homes i una dona en relació amb la mort violenta d'un home i l'agressió a un altre que va resultar ferit de gravetat. Els fets van tenir lloc el passat 2 d'abril al districte de Sants- Montjuïc, a Barcelona.

Els investigadors van tenir coneixement dels fets a través d'una trucada al Servei d'Emergències 112 on s'informava de l'existència de dos homes ferits per arma blanca a la plaça del Nou al districte de Sants-Montjuïc, a Barcelona. Una de les víctimes va resultar morta i l'altre amb ferides de gravetat.

Fruit de les gestions d'investigació, els investigadors de la DIC van poder identificar els presumptes autors dels fets, localitzar-los i ahir els van detenir. Es tracta de tres homes, de 28, 26 i 25 anys i una dona, de 25 anys. Dues de les detencions es van realitzar a Barcelona i la resta a Vilanova i la Geltrú.

La investigació està sota secret d'actuacions. Els detinguts passaran durant els propers dies a disposició judicial.

Oficina de Comunicació

Barcelona, 27 de setembre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13007 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen quatre persones en relació amb la mort violenta d'un home i l'agressió a un altre el passat 2 d'abril a Barcelona","published_date":"2023-09-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/44523-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13007"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-27/13007-mossos-esquadra-detenen-quatre-persones-relacio-mort-violenta-home-agressio-altre-passat-2-abril-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.