El Govern oficialitza la integració de dos instituts escola a la xarxa pública

Imagen del artículo El Govern oficialitza la integració de dos instituts escola a la xarxa pública

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Es tracta de l'Institut Escola Sant Felip Neri i de l'Institut Escola Manresa, que inicien la seva activitat com a centres públics aquest curs escolar

El Govern ha aprovat avui, a través del Departament d'Educació, l'acord pel qual es creen administrativament dos instituts escola per integració a la xarxa pública de la Generalitat de Catalunya. Concretament, es tracta l'Institut Escola Sant Felip Neri de Barcelona (anteriorment Escola Sant Felip Neri) i l'Institut Escola Manresa (antiga Escola Joviat). Els dos centres, que fins el curs passat eren de titularitat concertada, han iniciat aquest curs 2023-2024 la seva activitat com a centres públics del Departament d'Educació.

Els centres s'han integrat a la xarxa pública de la Generalitat fruit d'un acord mutu entre el Departament d'Educació i la titularitat de cada escola. Aquesta actuació es regula en el Decret llei 10/2019, del procediment d'integració de centres educatius a la xarxa de titularitat de la Generalitat, que té l'objectiu de donar resposta de forma urgent a les necessitats d'escolarització en una zona determinada i, al mateix temps, enfortir el sistema públic d'educació.

El Govern ha aprovat també l'actualització de la programació de l'oferta educativa amb efectes des de l'inici del curs escolar 2023-2024 que es deriva de la integració dels dos centres a la xarxa d'Educació.

L'impacte pressupostari d'aquesta actualització és de 8.634.225 euros distribuïts en dues anualitats: 2.324.257 euros el 2023, i 6.309.968 euros el 2024.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12992 {"title":"El Govern oficialitza la integració de dos instituts escola a la xarxa pública","published_date":"2023-09-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/44370-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12992"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-26/12992-govern-oficialitza-integracio-dos-instituts-escola-xarxa-publica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.