El 23è Cap de Setmana Ibèric planteja activitats a quatre museus i jaciments de l'àrea de Barcelona

Els dies 7 i 8 d'octubre es faran activitats a tots els jaciments ibèrics de la Ruta dels IbersA la demarcació de Barcelona, hi participen el Museu d'Arqueologia de Catalunya (Barcelona), el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver (Cerdanyola del Vallès), i els jaciments Puig Castellar (Santa Coloma de Gramanet) i Puig del Castell (Cànoves i Samalús).

Imagen del artículo El 23è Cap de Setmana Ibèric planteja activitats a quatre museus i jaciments de l'àrea de Barcelona


El 23è Cap de Setmana Ibèric proposa activitats als jaciments ibèrics de la Ruta dels Ibers de Catalunya, entre els quals hi ha quatre espais de la demarcació de Barcelona. Les activitats es faran els dies 7 i 8 d'octubre. Es tracta d'una cita per descobrir i experimentar la vida de les persones que varen habitar Catalunya fa més de dos mil anys.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya (Barcelona), el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver (Cerdanyola del Vallès) i els jaciments Puig Castellar (Santa Coloma de Gramanet) i Puig del Castell (Cànoves i Samalús) acolliran activitats en el marc del 23è Cap de Setmana Ibèric.

Consulta el programa d'activitats al web de la Ruta dels Ibers: http://www.rutadelsibers.cat/

Qui és qui a a la societat ibèrica?

L'arqueologia avança i cada cop es coneixen els ibers amb més detall: com s'organitzava el territori, com es col·locaven les cases dins les ciutats -i què s'hi feia al seu interior-, com funcionaven el comerç i l'intercanvi, i com van aparèixer les capes socials amb rols definits, tant d'estament com de gènere.

El dels ibers és un món ple d'incògnites, enigmes i textos sense desxifrar, i preguntar-se com eren aquells individus és una tasca difícil, una aventura que exigeix fer ús de la imaginació. Per abordar aquesta pregunta els membres de la Ruta dels Ibers han preparat una sèrie d'activitats i visites que aproparan la ciutadania a prínceps, pageses, comerciants, artesans, guerrers, teixidores... En definitiva, a les dones i als homes que varen habitar els mateixos espais que nosaltres fa més de dos mil anys.

Imagen del artículo El 23è Cap de Setmana Ibèric planteja activitats a quatre museus i jaciments de l'àrea de Barcelona


Més informació:

  1. Pàgina web de la Ruta dels Ibers
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12977 {"title":"El 23è Cap de Setmana Ibèric planteja activitats a quatre museus i jaciments de l'àrea de Barcelona","published_date":"2023-09-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/44225-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12977"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-26/12977-23e-cap-setmana-iberic-planteja-activitats-quatre-museus-jaciments-area-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.