El Govern aprova un increment salarial per als metges forenses de 438,116 euros

Imagen del artículo El Govern aprova un increment salarial per als metges forenses de 438,116 euros

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

També s'ha regularitzat les retribucions d'auxilis, gestors i tramitadors judicials de l'Institut de Medicina Legal

El Govern ha acordat regular les retribucions de tots els cossos generals adscrits a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC), fet que comporta una millora retributiva per a tots pels metges forenses de 438,116 euros incloses les cotitzacions a la seguretat social. Es dona resposta a una de les reclamacions històriques d'aquest col·lectiu. Pel que fa a la resta de cossos generals que presten servei a l'IMLCFC -auxilis, gestors i tramitadors judicials- les retribucions corresponents es veuen millorades o bé regularitzades, d'acord amb la normativa vigent.

La implementació d'aquestes millores, a través de la modificació de la Relació de llocs de treball (RLT), avancen en la voluntat del Departaments de Justícia, Drets i Memòria de reconèixer la tasca que es duu a terme des de l'IMLCFC i de les persones que hi treballen, com a peça essencial de la prestació del servei públic de la Justícia.

Aquest Acord, pel la qual s'aproven els complements específics de la relació de llocs de treball del personal al servei de l'Administració de justícia a Catalunya de l'IMLCFC, s'ha aprovat aquest passat dimarts 19 de setembre, després que la proposta d'Acord fos informada favorablement per la Comissió Tècnica de la Funció Pública i vista pel Consell Tècnic.

La Mesa de negociació del personal al servei de l'Administració de Justícia de data 6 de juliol va tractar la proposta de modificació de les retribucions, que va ser aprovada per totes les organitzacions sindicals.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12970 {"title":"El Govern aprova un increment salarial per als metges forenses de 438,116 euros","published_date":"2023-09-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43925-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12970"} catalunya Gemma Ubasart i González,Justícia, Drets i Memòria https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-24/12970-govern-aprova-increment-salarial-als-metges-forenses-438-116-euros https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.