Un projecte comú per millorar les instal·lacions del CAR de Sant Cugat del Vallès

El delegat Joan Borràs ha visitat l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i s'ha reunit amb l'alcalde Josep Maria VallèsLa millora de les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment ha estat un dels temes centrals de la trobada

Imagen del artículo Un projecte comú per millorar les instal·lacions del CAR de Sant Cugat del Vallès


El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, aquest divendres 22 de setembre. Borràs ha aprofitat la visita per mantenir una reunió de treball amb l'alcalde del municipi vallesà, Josep Maria Vallès, i amb membres del govern local. Durant la trobada s'han tractat qüestions relacionades amb les infraestructures, la mobilitat i la transició energètica a la ciutat.

Millores al CAR Sant Cugat

El delegat Joan Borràs ha transmès a l'equip de govern santcugatenc que el Govern de la Generalitat treballa en el projecte de millora de les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. "És un centre de referència i des del Govern ens interessa que ho continuï sent, però perquè sigui així necessita posar-se al dia", ha assegurat Borràs després de la reunió.

Per poder tirar endavant el projecte d'actualització de les instal·lacions cal comptar amb la implicació de l'Ajuntament de Sant Cugat. Per donar compliment a les peticions de la direcció del centre es necessita la intervenció del consistori modificant el planejament del terreny, acció que l'alcalde Josep Maria Vallès ha vist amb bons ulls. El delegat i el batlle santcugatenc s'han instat a continuar treballant la qüestió.

Per una altra banda, també s'han tractat temes relacionats amb les infraestructures i la mobilitat al municipi. L'equip de govern ha destacat problemes d'accessos a l'E9. En l'àmbit dels serveis socials, el consistori ha posat sobre la taula la possibilitat d'apropar l'oficina de benestar i família a la ciutat.

El delegat i l'alcalde han coincidit en valorar positivament la jornada de treball i de primer contacte amb el nou govern de Sant Cugat. "Hem volgut transmetre al nou govern que podem ser a prop seu per ajudar-los i ser una eina útil", ha assenyalat Borràs, qui també ha posat en valor el potencial del municipi per poder liderar "les polítiques de transformació energètica, mobilitat eficient i de concepte urbanístic".

Durant la visita a Sant Cugat del Vallès, el delegat ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i ha saludat regidors els diferents grups municipals que conformen el consistori.

Imagen del artículo Un projecte comú per millorar les instal·lacions del CAR de Sant Cugat del Vallès
Imagen del artículo Un projecte comú per millorar les instal·lacions del CAR de Sant Cugat del Vallès
Imagen del artículo Un projecte comú per millorar les instal·lacions del CAR de Sant Cugat del Vallès


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12958 {"title":"Un projecte comú per millorar les instal·lacions del CAR de Sant Cugat del Vallès","published_date":"2023-09-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43717-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12958"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-22/12958-projecte-comu-millorar-instal-lacions-car-sant-cugat-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.