Territori millora el servei de bus que connecta Manresa i la UAB

Més expedicions i nous horaris a partir del 26 de setembre

El Departament de Territori incorporarà, a partir del pròxim dimarts 26 de setembre, dues noves expedicions per sentit a la línia d'autobús 735 que enllaça Manresa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de tal manera que el servei oferirà 14 expedicions d'anada a la UAB i 13 de tornada a Manresa.

Els horaris també s'han modificat per garantir un bus cada 15 minuts entre les 7:00 h i les 8:30 h d'anada a la universitat i un bus cada 30 minuts entre les 12:30 h i les 15:00 h de tornada a Manresa.

Són millores que donen resposta a l'augment de la demanda d'aquests primers dies de curs universitari, en què s'ha registrat un increment mitjà de l'ordre de 100 viatgers diaris respecte al curs anterior.

La tardor passada, el servei ja va incorporar 4 expedicions per sentit a causa de l'augment de la demanda. Durant el 2021, la línia va transportar 38.480 viatgers i el 2022 el nombre va créixer fins als 65.137 viatgers.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12943 {"title":"Territori millora el servei de bus que connecta Manresa i la UAB","published_date":"2023-09-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12943"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-22/12943-territori-millora-servei-bus-connecta-manresa-uab https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.