El Departament de Recerca i Universitats convoca la segona edició dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget

Els guardons reconeixen casos d'èxit en la transferència de coneixement per la seva aportació al desenvolupament econòmic i social per part de personal investigador i tècnic, així com de les institucions a què pertanyenEl termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 20 d'octubre

Imagen del artículo El Departament de Recerca i Universitats convoca la segona edició dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget

El Departament de Recerca i Universitats ha convocat la segona edició dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget, corresponents a l'any 2023, per reconèixer accions vinculades a la transferència de coneixement considerades com a casos d'èxit del sistema d'universitats, recerca i innovació. Els guardons distingeixen l'aportació al desenvolupament econòmic i social feta per part de personal investigador o tècnic, juntament amb les institucions a què pertanyen, i es convoquen a través de la Direcció General de Transferència i Societat del Coneixement (DGTSC) per mitjà de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

Els premis posen en valor persones, projectes i entitats que han demostrat un major potencial en les seves aportacions, amb una valoració significativa de l'impacte aconseguit durant la seva trajectòria investigadora. També reconeixen la capacitat de fer arribar el seu treball a l'aplicació pràctica i el grau de connexió amb els usuaris potencials del coneixement generat.

Els guardons consten de tres categories: Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget al millor treball col·laboratiu d'R+D+I; Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget a l'impuls de la transferència, i Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget a un cas d'èxit de transferència. El guardó consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat de 5.000 euros per a cadascuna de les categories.

Segons les bases dels premis, poden presentar-hi candidatures els/les autors/autores del treball en la categoria de millor treball col·laboratiu d'R+D+I; els diferents agents del sistema català de Recerca i Innovació (universitats, centres de recerca i centres tecnològics) per a la categoria d'impuls de la transferència, i, finalment, les empreses o administracions públiques en categoria de cas d'èxit de transferència.

La presentació de candidatures es fa a través del web dels guardons i el termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 20 d'octubre de 2023, a les 14 hores.

Els premis honoren la figura de Joan Roget, membre d'una cèlebre nissaga d'òptics, a qui se li atribueix, segons diferents fonts, un paper cabdal en la invenció del telescopi.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12942 {"title":"El Departament de Recerca i Universitats convoca la segona edició dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget","published_date":"2023-09-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43593-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12942"} catalunya Joaquim Nadal Farreras,Recerca i Universitats https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-22/12942-departament-recerca-universitats-convoca-segona-edicio-premis-transferencia-coneixement-joan-roget https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.