El CEO publica els resultats de les onades 1 i 2 de l'Òmnibus de 2023

Imagen del artículo El CEO publica els resultats de les onades 1 i 2 de l'Òmnibus de 2023

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Avui, dijous 21 de setembre, el director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat en roda de premsa els resultats l'Òmnibus 1 i 2 de la Generalitat de Catalunya de 2023.

L'Òmnibus és una enquesta que el CEO elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments de la Generalitat de Catalunya. D'aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat tenen la possibilitat de preguntar sobre algunes matèries de la seva àrea de gestió per conèixer-ne l'opinió de la ciutadania.

Per això, l'enquesta recull diversos temes vinculats a les polítiques públiques de la Generalitat. En aquestes dues primeres onades hi ha preguntes que fan referència a l'oficialitat del català a la Unió Europea, a la independència de l'Administració de justícia, al Corredor Mediterrani, a la sequera, a la fiscalitat i als serveis bancaris, a la Copa Amèrica de vela, als mitjans de comunicació, al teletreball, a les polítiques d'habitatge o a la valoració dels Mossos d'Esquadra, entre d'altres temes d'interès dels departaments i organismes de la Generalitat.

Per primera vegada, treball de camp de l'enquesta Òmnibus s'ha dut a terme mitjançat la nova metodologia engegada a principis d'any pel CEO: l'enquesta autoadministrada (push-to-web+paper) a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya.

En aquesta onada, s'han elaborat dos qüestionaris amb preguntes diferents (Òmnibus 1 i Òmnibus 2) i s'ha seleccionat una mostra aleatòria de 9.474 persones en un cas i 9.308 en l'altre del registre de població de Catalunya, que han rebut una o diverses cartes amb un codi QR per contestar l'enquesta. Finalment, s'ha obtingut una mostra de 2.464 persones per l'Òmnibus 1 (1.875 de les quals van respondre en línia i les 585 restants, en paper) i de 2.564 persones per l'Òmnibus 2, (1.925 de les quals van respondre en línia, 631 en paper i 4 amb assistència telefònica).

Podeu consultar tant el dossier de premsa com els informes complets de l'onada 1 i 2 de l'Òmnibus de 2023, així com les taules estadístiques i totes les dades de les enquestes al web del CEO.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12919 {"title":"El CEO publica els resultats de les onades 1 i 2 de l'Òmnibus de 2023","published_date":"2023-09-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43349-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12919"} catalunya Centre Estudis Opinió,Jordi Muñoz, director https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-21/12919-ceo-publica-resultats-onades-1-2-omnibus-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.