El Govern destina 2 milions d'euros a l'impuls de 20 startups 'deeptech' en fases inicials

Imagen del artículo El Govern destina 2 milions d'euros a l'impuls de 20 startups 'deeptech' en fases inicials

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. La línia Startup Capital ofereix ajuts directes de fins a 100.000 euros a empreses emergents tecnològiques per finançar les primeres etapes del projecte, el desenvolupament del seu producte o servei, i validar el model de negoci per arribar al mercat
  2. Aquestes empreses emergents basen els seus productes i serveis en coneixements científics i tecnològics resultat de processos d'R+D amb un alt potencial transformador i es dediquen a àmbits com la salut del futur, l'energia sostenible o la manufactura avançada
  3. El programa, que enguany inclou per primera vegada un 'bootcamp', es va crear l'any 2017 i des de llavors s'hi ha destinat un pressupost de 12,4 milions d'euros i se n'han beneficiat 152 startups

  4. El Govern, per mitjà d'ACCIÓ -l'agència per la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball-, destina aquest 2023 un pressupost de 2 milions d'euros per a l'impuls de startups tecnològiques i deeptech. Es tracta d'una nova convocatòria dels ajuts Startup Capital, que enguany s'han concedit a 20 empreses emergents que rebran ajuts directes de fins a 100.000 euros cadascuna per finançar les fases inicials dels seus projectes, les més crítiques.

    Les startups seleccionades enguany són Artificial Intelligence Massive Screening, Dipneo, Distinkt, Ecomemb, Higia AI, Medbrain, Medchem Farma, Nanobots Therapeutics, Nanochronia, Nanodecal, Neatsight, Nocturna Therapeutics, Pack2Earth, Pickle Analytics, Polarimetrics, Tesai Care, Theker Robotics, Virmedex, Vicer.AI, Ysotope Theranostics. Aquestes empreses emergents basen els seus productes i serveis en coneixements científics i tecnològics resultat de processos de recerca i desenvolupament que tenen un potencial transformador. Es dediquen majoritàriament a àmbits tecnològics com la salut del futur (35%), la salut digital (25%), la manufactura avançada (20%), la digitalització (10%) i les solucions per al planeta del futur (10%).

    juts Startup Capital, de concurrència competitiva, es dirigeixen a empreses emergents de base tecnològica amb menys de 18 mesos de vida, fundades per emprenedors que controlin la majoria del seu capital i que, fins a la sol·licitud de l'ajut, no hagin rebut un finançament previ superior als 250.000 euros. Específicament, l'ajut consta, d'una banda, de 99.000 euros que s'han de destinar a despeses de personal, de sol·licitud o manteniment de patents, de material o d'equipament, o a la contractació de serveis, entre d'altres; a més de 1.000 euros per a l'obtenció d'assessorament d'un mentor acreditat per ACCIÓ.

    L'agència per a la competitivitat de l'empresa del Govern de la Generalitat acompanya a les startups deeptech beneficiàries connectant-les i ajudant-les a validar la seva proposta de valor i trobar nou finançament.

    D'altra banda, per primera vegada, aquest any, el programa Startup Capital inclou un programa de formació, el Deeptech Bootcamp, organitzat en tres blocs: management, product market fit i finançament. Aquest nou programa de formació s'emmarca en l'acompanyament que ofereix ACCIÓ a les startups deeptech beneficiàries de l'ajut per connectar-les i ajudar-les a validar la seva proposta de valor per trobar nou finançament. El bootcamp acabarà amb una sessió on les startups donaran a conèixer els seus projectes davant de fons d'inversió especialitzats en deeptech.

    Des de la primera convocatòria d'aquests ajuts, l'any 2017, l'Startup Capital el Govern ha donat suport a 152 empreses emergents deeptech catalanes per impulsar el seu creixement. En el conjunt de les convocatòries, el programa ha destinat 12,4 milions d'euros en ajuts per impulsar el creixement d'aquestes startups Precisament, el darrer any l'Startup Capital va augmentar la seva dotació passant d'ajuts de 75.000 a 100.000 euros per empresa, coincidint amb un canvi d'enfocament del programa per centrar-se específicament en l'impuls de startups deeptech.


    Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

    1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
    2. Facebook @acciocat
    3. Linkedin ACCIÓ
    4. Youtube ACCIÓ


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12905 {"title":"El Govern destina 2 milions d'euros a l'impuls de 20 startups 'deeptech' en fases inicials","published_date":"2023-09-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43176-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12905"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-20/12905-govern-destina-2-milions-euros-impuls-20-startups-deeptech-fases-inicials https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.