L'Institut Català d'Oncologia estrena noves consultes externes a Badalona, dins de l'Hospital Germans Trias

Imagen del artículo L'Institut Català d'Oncologia estrena noves consultes externes a Badalona, dins de l'Hospital Germans Trias

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Acullen els serveis d'oncologia mèdica, hematologia, cures pal·liatives, nutrició, psicooncologia, treball social i consell genètic

L'Institut Català d'Oncologia (ICO) ha posat en marxa aquesta setmana unes noves consultes externes a Badalona, ubicades a la seu del centre dins de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. L'ampliació i millora de les instal·lacions incrementarà el confort i el benestar de pacients i professionals.

La superfície total de les noves consultes externes és de 1.355 m2, dividits en dues plantes que donen cabuda a 26 despatxos per atendre pacients. Cada planta té una superfície de 635,95 m2. Aquestes consultes acullen els serveis d'oncologia mèdica, hematologia, cures pal·liatives, nutrició, psicooncologia, treball social i consell genètic.

La nova àrea representa un increment de despatxos, passant dels 17 que hi havia fins ara a 26. L'equipament d'aquestes consultes també és nou. El projecte ha suposat una inversió de 2,4 milions d'euros, finançada pel Servei Català de la Salut. Els nous espais han entrat en funcionament aquesta setmana.

El director assistencial de l'ICO, Vicent Valentí, considera que "el fet de disposar d'un espai renovat de consulta implicarà una millora molt significativa que ens permetrà atendre amb més comoditat i confort les necessitats assistencials de la ciutadania".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12903 {"title":"L'Institut Català d'Oncologia estrena noves consultes externes a Badalona, dins de l'Hospital Germans Trias","published_date":"2023-09-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/43174-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12903"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-20/12903-institut-catala-oncologia-estrena-noves-consultes-externes-badalona-dins-hospital-germans-trias https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.