L'ACCO obre una nova convocatòria de subvencions per a les empreses que adoptin i implantin un programa de compliance en matèria de competència

Ahir, 18 de setembre de 2023, es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la Resolució, de 14 de setembre de 2023, per la qual s'obre convocatòria pública per a la concessió de subvencions destinades al finançament de programes de compliance en matèria de competència de les empreses.

Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per la Resolució de 28 d'abril de 2022, publicada al DOGC (núm. 8667, de 13.5.2022) i el termini de presentació de sol·licituds s'inicia avui i finalitza el dia 18 d'octubre de 2023.

Aquesta nova convocatòria introdueix algunes modificacions a les bases reguladores per tal de donar més dinamisme, eficàcia i transparència. D'aquesta manera, es considera adequat ampliar el ventall a qualsevol empresa per poder acollir-se a les subvencions amb independència de la seva dimensió. Així com establir un període d'execució dels programes de compliance més curt, passant d'un any a 6 mesos.

L'ACCO celebra la bona acollida de la primera convocatòria de subvencions destinades a programes de compliance en matèria de competència, pionera a tot l'Estat. Per a l'Autoritat Catalana de la Competència, aquests programes de compliance són autèntics instruments que permeten a les empreses evitar, detectar i reaccionar ràpidament davant de conductes prohibides per la Llei 15/2007, de 3 de juliol, de defensa de la competència. Per tal d'aconseguir que més empreses incorporin la variable competència en els seus programes de compliment normatiu, s'ha augmentat la dotació pressupostària, que es destina a la concessió d'aquestes subvencions, fins als 200.000 euros.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12865 {"title":"L'ACCO obre una nova convocatòria de subvencions per a les empreses que adoptin i implantin un programa de compliance en matèria de competència","published_date":"2023-09-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12865"} catalunya Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-19/12865-acco-obre-nova-convocatoria-subvencions-empreses-adoptin-implantin-programa-compliance-materia-competencia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.