Vives Fierro. Olor de trementina

Imagen del artículo Vives Fierro. Olor de trementina

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Inauguració: 21 de setembre, a les 18h, a la Sala Cotxeres del Palau RobertIntervencions: Salutació a càrrec de la directora general de Difusió, Eva Pomares; parlaments d'Antoni i Clàudia Vives Fierro; cloenda per part del secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Oriol DuranVisita guiada prèvia per als mitjans: el mateix 21 de setembre, a les 11h, amb la presència de l'artista i de la comissària de l'exposició. Confirmació d'assistència a la visita guiada: Sandra Iglesias: sandra.iglesias@gencat.cat o Martí Porter: mporter@gencat.cat, tel. 637 948 341

El dia 21 s'inaugura l'exposició Vives Fierro. Olor de trementina, una proposta de la Direcció General de Difusió comissariada per l'artista Clàudia Vives Fierro i amb direcció d'art de l'Estudi Diego Feijóo.

Antoni Vives Fierro (Barcelona, 1940) ha convertit l'art en una part integral de la seva existència. Inicia la seva carrera a mitjan anys cinquanta, dedicant-se a la pintura i a l'art amb una profunda vocació; una carrera fructífera i plena de creativitat en un intens recorregut a la recerca d'un llenguatge propi, que, si bé encaixa en el figurativisme i en la tècnica impressionista, abraça també l'expressionisme.

El propi Vives Fierro defineix així la seva relació amb la pintura: «Ser pintor és una cosa que va lligada a la meva vida. Només podria deixar de pintar si em tornés boig o si em quedés cec.»

Aquesta exposició fa una pinzellada per les seves exposicions, la seva Barcelona, les seves ciutats pintades, els retrats de persones, de personatges de les nines..., tot desprenent aroma de trementina. La vida dedicada a la pintura i la perseverança per difondre la seva obra desenvolupant una vida social intensa li permet declarar que ha gaudit d'un mecenatge plural que ha estat fonamental per fer possible aquest llarg trajecte. Sempre de la mà de l'Emi, la seva companya, a qui hem d'agrair que hagi recopilat al llarg dels anys tota la seva carrera artística i la seva intensa vida social.

L'exposició es podrà veure fins al 12 de novembre a la Sala 4 (Cotxeres) del Palau Robert. L'accés és lliure i gratuït.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12863 {"title":"Vives Fierro. Olor de trementina","published_date":"2023-09-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/42827-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12863"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-19/12863-vives-fierro-olor-trementina https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.