Una delegació del govern de Turquia visita Catalunya per conèixer com s'hi està desenvolupant la transició cap a l'economia circular

Imagen del artículo Una delegació del govern de Turquia visita Catalunya per conèixer com s'hi està desenvolupant la transició cap a l'economia circular

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

• La trobada s'emmarca en el projecte "Technical Assistance for Assessment of Türkiye's Potential on Transition to Circular Economy", del qual n'és soci el Centre Medwaves que forma part de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC).

L'Agència de Residus de Catalunya ha rebut aquest dilluns una visita delegació del govern de Turquia en el marc d'un programa de cinc dies per conèixer com s'està duent a terme a Catalunya la transició cap a l'economia circular i per rebre suport i assessorament en aquest matèria.

La trobada ha tingut lloc a la seu a l'Agència, al carrer Provença de Barcelona. Hi ha participat el director de l'ARC, Isaac Peraire, i diversos caps de departament dels àmbits de prevenció, recollida selectiva i valorització.

S'ha donat a conèixer l'activitat de l'Agència, la seva acció exterior, el paper que desenvolupa el Medwaves i els principals focus de treball del centre: el programa d'emprenedoria verda i els estudis i el suport que ofereix per prevenir la contaminació per plàstics al Mediterrani.

Al llarg d'aquests dies, la delegació del govern turc podrà conèixer, de primera mà, l'acció de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Autoritat Metropolitana de Barcelona però també d'entitats i associacions com Roba Amiga o la Fundació TriniJove. També hi haurà un apartat de col·laboracions público privades amb la visita a Vallès Circular.

Esperem que la visita d'aquests dies sigui una gran oportunitat per intercanviar experiències.

El centre Medwaves, nova denominació de l'SCP/RAC (Centre d'Activitat Regional pel Consum i la Producció Sostenible), té com a missió promoure la sostenibilitat als països de conca mediterrània, sota els mandats de les convencions de Barcelona i d'Estocolm i en el marc del Pla d'Acció per a la Mediterrània del Programa de Medi Ambient de Nacions Unides.

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12853 {"title":"Una delegació del govern de Turquia visita Catalunya per conèixer com s'hi està desenvolupant la transició cap a l'economia circular","published_date":"2023-09-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/42763-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12853"} catalunya Agència de Residus de Catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-18/12853-delegacio-govern-turquia-visita-catalunya-coneixer-hi-desenvolupant-transicio-cap-economia-circular https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.