Detingut a Ginebra un home relacionat presumptament amb la mort d'un altre el 15 d'agost a Sant Martí (Barcelona)

Imagen del artículo Detingut a Ginebra un home relacionat presumptament amb la mort d'un altre el 15 d'agost a Sant Martí (Barcelona)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La Policia Federal de Suïssa l'ha detingut aquesta tarda en el marc de la col·laboració internacional judicial i policial amb el Cos de Mossos d'Esquadra

La Policia Federal de Suïssa, en el marc de la col·laboració internacional judicial i policial amb la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, han detingut avui un home, de 21 anys, a la ciutat de Ginebra, a través del mecanisme jurídic de la Comissió Rogatòria Internacional (CRI). El detingut està presumptament relacionat amb la mort violenta d'un home el passat 15 d'agost al districte de Sant Martí, a Barcelona.

Aquell dia, a les 2.30 hores, els Mossos d'Esquadra van ser requerits per adreçar-se a un domicili del districte de Sant Martí on hi havia el cos d'un home de 48 anys sense vida. En aquest punt es va iniciar una investigació per tal de determinar si la mort estaria relacionada amb causes criminals.

Fruit de les gestions d'investigació, la Divisió d'Investigació Criminal de Barcelona va identificar el presumpte autor de la mort i el va aconseguir ubicar a la ciutat de Ginebra (Suïssa). A través del jutjat coneixedor de la causa es va activar una Comissió Rogatòria Internacional (CRI) que s'ha fet efectiva avui gràcies a la col·laboració de les autoritats judicials suïsses i de la Policia Federal d'aquell país.

Durant els pròxims dies es preveu que sigui traslladat a Barcelona per passar a disposició judicial.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 15 de setembre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12831 {"title":"Detingut a Ginebra un home relacionat presumptament amb la mort d'un altre el 15 d'agost a Sant Martí (Barcelona)","published_date":"2023-09-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/42513-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12831"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-15/12831-detingut-ginebra-home-relacionat-presumptament-mort-altre-15-agost-sant-marti-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.