Més d'un 65% dels aprovats en les oposicions del cos d'advocacia de la Generalitat han seguit el curs de preparació del CEJFE

Imagen del artículo Més d'un 65% dels aprovats en les oposicions del cos d'advocacia de la Generalitat han seguit el curs de preparació del CEJFE

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Arrenca la segona edició del curs per a la preparació d'oposicions al cos d'advocacia de la Generalitat de Catalunya

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) ha iniciat aquesta setmana el curs per a la preparació d'oposicions al cos de l'advocacia de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu d'aquest curs és proporcionar a les persones participants la formació teòrica i pràctica adequada per tal que puguin superar aquesta oposició.

La primera edició, que es va dur a terme entre el 2016 i el 2018, va tancar amb un balanç positiu. Així doncs, el 65,5% dels estudiants que van aprovar les oposicions del cos d'advocacia de la Generalitat havien estat alumnes del curs impartit des del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Arran dels bons resultats obtinguts, el CEJFE ha decidit repetir la formació aquest any que tindrà una durada prevista de dos anys.

El programa del curs, elaborat amb la col·laboració i coordinació del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya, vol promoure la formació d'un cos d'opositors estable i regular, garantir la qualitat i transparència en la preparació d'aquesta oposició, afavorir la igualtat d'oportunitats entre totes les persones interessades a accedir al cos d'advocacia i proporcionar-los un mitjà fefaent d'acreditar la formació rebuda.

20 candidats en aquesta edició

El curs s'inicia amb un total de 20 alumnes graduats en Dret, que rebran formació teòrica sobre matèries concretes relacionades amb les funcions de l'advocacia de la Generalitat. Durant el curs, es faran sessions amb exercicis pràctics de la mateixa tipologia que estableix la normativa aplicable a l'oposició del cos d'advocacia, i es prepararan les proves orals i de l'examen en petits grups.

A més, els alumnes també seguiran una formació de caràcter complementari, amb tallers de tècniques de comunicació oral i de contenció de l'estrès i simulacres de l'exercici oral. El personal formador està constituït per nou membres del cos d'advocacia de la Generalitat de Catalunya en servei actiu, que a més d'impartir la formació, han de realitzar el seguiment del progrés de l'alumnat.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12782 {"title":"Més d'un 65% dels aprovats en les oposicions del cos d'advocacia de la Generalitat han seguit el curs de preparació del CEJFE","published_date":"2023-09-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/42025-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12782"} catalunya Gemma Ubasart i González,Justícia, Drets i Memòria https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-13/12782-mes-65-aprovats-oposicions-cos-advocacia-generalitat-han-seguit-curs-preparacio-cejfe https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.