45 anys de El Periódico, al Jardí del Palau Robert

Imagen del artículo 45 anys de El Periódico, al Jardí del Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El proper 26 d'octubre farà 45 anys que l'edició en paper de EL PERIÓDICO va sortir al carrer. Amb motiu de l'efemèride, l'editora del diari, amb la col·laboració de la Direcció General de Difusió, proposa una exposició de 45 portades que, en paraules dels seus promotors, "ens agradaria poder publicar en els pròxims anys i que satisfarien els nostres propòsits editorials".

EL PERIÓDICO compleix 45 anys, i ho celebra mirant al futur. Actualment editat per l'empresa Prensa Ibérica, que publica 26 diaris arreu d'Espanya, "la nova època al diari s'erigeix el voltant d'un propòsit editorial clar: 'El progrés de les persones sense destruir el planeta'". Aquest és l'esperit de la mostra i de les commemoracions que es preparen.

A la pàgina web de EL PERIÓDICO i en un suplement editorial es repassa "l'evolució dels grans temes de la nostra aposta editorial al llarg d'aquests anys, i una plèiade d'especialistes ens avancen què podem i què hem d'esperar que passi en cadascun d'aquests àmbits en els pròxims 45 anys. Aquest doble exercici, mirar la realitat present per entendre-la i projectar el futur d'acord amb els nostres principis editorials, conforma l'ànima d'un diari com a garant del dret a la  informació dels ciutadans".

La mostra, instal·lada al jardí del Palau Robert, és d'accés lliure i gratuït, i es podrà visitar fins al 25 de setembre.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12770 {"title":"45 anys de El Periódico, al Jardí del Palau Robert","published_date":"2023-09-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/41865-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12770"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-13/12770-45-anys-periodico-jardi-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.