El president de la Generalitat i l'alcalde de Lleida han celebrat la primera reunió institucional al Palau

El cap de l'Executiu ha rebut Fèlix Larrosa i Piqué, en la que ha estat la seva primera sessió de treball des de la presa de possessió del nou batlle

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha mantingut aquest migdia una reunió institucional amb l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa Piqué, al Palau de la Generalitat.

Imagen del artículo El president de la Generalitat i l'alcalde de Lleida han celebrat la primera reunió institucional al Palau

Aquesta ha estat la primera sessió de treball que s'ha produït entre els dos mandataris, des que l'alcalde va prendre possessió del càrrec. La trobada institucional s'ha realitzat amb la voluntat de treball conjuntament en àmbits com l'habitatge, per tal de poder avançar en la construcció d'habitatge assequible. També han tractat temes com el desenvolupament social, econòmic i urbà, especialment referit al transport públic i al servei de Rodalies, així com generar noves oportunitats en l'àmbit social, educatiu, econòmic i en especial el sector agroalimentari.


Un cop finalitzada la reunió, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha expressat el convenciment que "Lleida ha de tenir un paper essencial en el país, en molts àmbits, especialment, en el desenvolupament econòmic i social, amb oportunitats per a tothom".

La trobada s'ha emmarcat en la ronda de contactes que el cap de l'Executiu ha mantingut aquests dies també amb els alcaldes de les ciutats de Barcelona, Girona i Tarragona.

La reunió, que s'ha celebrat amb un to de cordialitat i ha tingut lloc al despatx del president de la Generalitat, ha servit també per reforçar les relacions entre ambdues administracions amb la voluntat de treball compartit i la coincidència que Lleida ha de seguir jugant un paper essencial al país.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12724 {"title":"El president de la Generalitat i l'alcalde de Lleida han celebrat la primera reunió institucional al Palau","published_date":"2023-09-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/41220-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12724"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-08/12724-president-generalitat-alcalde-lleida-han-celebrat-primera-reunio-institucional-palau https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.