El conseller Campuzano visita les instal·lacions de la mancomunitat Tegar a Vilanova i la Geltrú

El titular de Drets Socials visita la Fundació l'Espiga i el Consell Comarcal a Vilafranca del PenedèsA la tarda assistirà a l'acte de la Diada a La Bisbal de Penedès

Imagen del artículo El conseller Campuzano visita les instal·lacions de la mancomunitat Tegar a Vilanova i la Geltrú

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat aquest divendres la mancomunitat Tegar a Vilanova i la Geltrú, on s'ha trobat amb els seus impulsors per conèixer els projectes i el seu pla estratègic.

L'entitat ofereix serveis de jardineria, missatgeria així com processos industrials diversos a empreses i administracions per afavorir les relacions socials i laborals de les persones amb discapacitat. Són membres de la mancomunitat tots els Ajuntaments del Garraf i ofereix serveis arreu d'aquesta comarca. El conseller Campuzano ha visitat la nau de serveis i manipulats i el Centre Ocupacional, on ha pogut saludar alguns dels treballadors i treballadores.

La mancomunitat ofereix també serveis residencials a partir de dues llars residències i els pisos de suport a l'autonomia. L'entitat es va acollir a la convocatòria dels fons Next Generation del Departament de Drets Socials, a través de la qual se'ls han atorgat 130.395 euros per la remodelació de la Llar Residència Magí Aranda.

Imagen del artículo El conseller Campuzano visita les instal·lacions de la mancomunitat Tegar a Vilanova i la Geltrú

Visita a Vilafranca del Penedès

Posteriorment, el conseller s'ha traslladat a Vilafranca del Penedès per visitar la Fundació l'Espiga, entitat constituïda com a tal l'any 1991 i que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat promovent l'assistència, ensenyament i formació genèrica i específica. Carles Campuzano ha visitat el Centre de Dia i el Centre Ocupacional i s'ha trobat amb els impulsors de l'entitat, que també disposa de serveis residencials, de rehabilitació, així com d'atenció a les persones cuidadores.


Imagen del artículo El conseller Campuzano visita les instal·lacions de la mancomunitat Tegar a Vilanova i la Geltrú

El conseller ha estat també al Consell Comarcal de l'Alt Penedès per visitar les dependències actuals i la futura àrea de Benestar Social d'aquest organisme. En el transcurs de la visita, el conseller Campuzano ha apuntat que en els serveis socials "els espais, que han de ser amplis i acollidors, són fonamentals per una atenció al màxim de personalitzada i humana" de manera que ha qualificat "d'encert" el nou edifici. El titular de Drets Socials ha recordat que les àrees bàsiques són les que executen les polítiques globals que dissenya el Departament i en aquest sentit ha afegit que la cooperació i col·laboració entre tots els professionals és "estratègica i essencial". També ha mantingut una reunió de treball amb membres del Consell Comarcal i ha signat el llibre d'honor.

Diada a La Bisbal

A la tarda, el conseller es traslladarà a la Bisbal del Penedès per participar a l'acte de la Delegació territorial del Govern al Penedès amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

En acabar, el conseller de Drets Socials anirà a Sant Sadurní per assistir a la Festa de la Fil·loxera. També es reunirà amb l'equip de govern municipal a l'Ajuntament, on firmarà el Llibre d'Honor.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12723 {"title":"El conseller Campuzano visita les instal·lacions de la mancomunitat Tegar a Vilanova i la Geltrú","published_date":"2023-09-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/41205-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12723"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-08/12723-conseller-campuzano-visita-instal-lacions-mancomunitat-tegar-vilanova-geltru https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.