Les vendes a les grans superfícies augmenten un 4,7% interanual al juliol

Al mes de juliol l'índex de vendes a les grans superfícies de Catalunya a preus corrents ha augmentat un 4,7% respecte al mateix mes de l'any anterior, segons l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat). Aquest increment de les vendes es deu tant a l'augment dels productes d'alimentació (5,6%) com al de la resta de productes (3,9%).

Imagen del artículo Les vendes a les grans superfícies augmenten un 4,7% interanual al juliol

L'índex a preus constants -és a dir, eliminant l'efecte dels preus- registra una variació del 2,9% al juliol i reflecteix l'evolució diferent dels preus dels productes alimentaris respecte a la resta de productes. Les vendes de productes d'alimentació disminueixen un 3,9%, mentre que les de la resta de productes augmenten un 11,1%.

Imagen del artículo Les vendes a les grans superfícies augmenten un 4,7% interanual al juliol

En l'acumulat de gener a juliol, la variació de l'índex a preus corrents ha estat positiva, del 7,0%, respecte al mateix període de l'any anterior. En el mateix període, les vendes acumulades de l'alimentació han augmentat un 8,2% i les de la resta de productes un 5,8%.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12688 {"title":"Les vendes a les grans superfícies augmenten un 4,7% interanual al juliol","published_date":"2023-09-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/40878-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"12688"} catalunya IDESCAT,Xavier Cuadras Morató, director https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-07/12688-vendes-grans-superficies-augmenten-4-7-interanual-juliol https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.