Ferrocarrils reforça el servei de trens amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Amb motiu de la diada de l'11 de setembre, es reforçarà el servei de trens a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia afegint més de 500 circulacions al servei habitual d'un festiuA la línia Barcelona-Vallès es realitzarà un servei especial incrementant l'oferta de trens i a la línia Llobregat-Anoia el servei serà el d'un dia feiner amb trens que doblaran la seva capacitat

Imagen del artículo Ferrocarrils reforça el servei de trens amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia el dilluns vinent, dia 11 de setembre, per facilitar que les persones usuàries es puguin desplaçar en transport públic per gaudir dels diferents actes organitzats durant la Diada Nacional de Catalunya.

Així doncs, respecte a un festiu habitual, FGC incrementarà en 352 les circulacions a la línia Barcelona-Vallès, passant de 707 a 1.059. Entre les 10 h i les 15 h, es doblaran els trens entre Plaça Catalunya i Sabadell i entre Plaça Catalunya i Terrassa passant de 3 a 6 trens per hora i sentit. De les 15 h a les 21 h, entre Plaça Catalunya i Sabadell i entre Plaça Catalunya i Terrassa es passarà de 3 a 10 trens per hora i sentit.

A la línia Llobregat-Anoia, se circularà en horari de dia feiner. Així, l'increment de circulacions respecte a un festiu habitual serà de 176, passant de 231 a 407. Entre les 12 h i les 20 h, es doblaran les circulacions entre Plaça Espanya i Manresa i entre Plaça Espanya i Igualada passant d'1 a 2 trens per hora i per sentit. Entre Plaça Espanya i Martorell hi haurà 8 trens per hora i per sentit en lloc de 3; i entre Plaça Espanya i Sant Boi es passarà de 6 a 15 trens per hora i per sentit. A més, es reforçarà el servei entre Barcelona i Manresa i entre Barcelona i Igualada, amb trens que doblaran la seva capacitat, amb sis cotxes.

Les persones usuàries d'FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC.


El transport públic, l'opció més eficient i sostenible

Ferrocarrils recomana l'ús del transport públic per als desplaçaments fins als diferents actes que s'organitzen durant aquesta jornada i així evitar moure's en vehicle privat. D'aquesta manera, el dispositiu de reforç contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l'aire. L'ús del transport públic és una eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, tranquils i saludables, amb un consum d'energia i un nivell d'emissions per persona molt més reduït.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12646 {"title":"Ferrocarrils reforça el servei de trens amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya","published_date":"2023-09-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/39275.webp","id":"12646"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-04/12646-ferrocarrils-reforca-servei-trens-motiu-diada-nacional-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.