Un home de 23 anys ha mort aquest matí ofegat a la platja gran de Platja d'Aro

Imagen del artículo Un home de 23 anys ha mort aquest matí ofegat a la platja gran de Platja d'Aro

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Un home de 23 anys ha mort aquest matí ofegat a la platja gran de Platja d'Aro (Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, al Baix Empordà). Els fets han succeït poc abans de les 08.00h del matí, quan encara no hi ha servei de vigilància. Uns socorristes fora de servei que es trobaven a la zona han pogut treure l'ofegat i junt amb efectius de la Policia Local han realitzat maniobres de reanimació. El SEM ha actuat amb dues unitats terrestres i l'helicòpter medicalitzat però les maniobres de reanimació han realitzat infructuoses. El SEM també ha activat el servei de suport psicològic per atendre els familiars. Mossos d'Esquadra també ha actuat en la gestió de l'emergència, així com Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de les diligències d'investigació.

Amb aquest ja son 24 els banyistes ofegats a les platges catalanes en la temporada de platges d'enguany (del 15 de juny al 15 de setembre). En tota la temporada de platges de l'any passat van morir 25 banyistes ofegats.

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes.


Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l'aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.


En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l'aigua i ens posi en risc.


Es recomana anar sempre a platges vigilades. Podeu consultar les banderes que onegen a les platges catalanes a través del visor de platges de Protecció Civil a l'enllaç https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/index.html

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12643 {"title":"Un home de 23 anys ha mort aquest matí ofegat a la platja gran de Platja d'Aro","published_date":"2023-09-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/39247.webp","id":"12643"} catalunya Mercè Salvat,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-03/12643-home-23-anys-mort-mati-ofegat-platja-gran-platja-aro https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.