El Carnet Jove busca protagonistes per a la campanya publicitària del 2024

El càsting estarà obert fins al 18 de setembre, i a partir del mes de novembre, les 30 persones escollides començaran la gravacióPer participar-hi, cal ser titular actiu del Carnet Jove de Catalunya i tenir entre 12 i 30 anys

El Carnet Jove està impulsant des de fa uns dies el càsting per formar part de la campanya publicitària corresponent al 2024. Les persones que tinguin entre 12 i 30 anys i siguin titulars actius del Carnet Jove de Catalunya podran participar en el procés de selecció que es farà fins al 18 de setembre, a càrrec de l'agència publicitària que desenvoluparà l'espot d'enguany. Després de fer el primer càsting, es triaran unes 200 persones, que del 6 al 17 d'octubre hauran de guanyar-se una de les 30 places previstes per ser a l'equip de protagonistes final.

Imagen del artículo El Carnet Jove busca protagonistes per a la campanya publicitària del 2024


El procediment de selecció serà híbrid: per participar-hi caldrà enviar, d'una banda, dues o tres fotografies personals i, de l'altra, un vídeo fent una presentació i definint-se personalment. Finalment, les 200 persones escollides hauran de passar una prova presencial, que tindrà lloc a les demarcacions catalanes de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre, per guanyar-se definitivament un lloc.

Els actors i les actrius de la campanya publicitària del Carnet Jove 2024, que es gravarà a partir del mes de novembre, seran donats d'alta a la Seguretat Social i remunerats segons marca el conveni del sector. Per a més informació, es pot consultar la pàgina específica del web del Carnet Jove.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12637 {"title":"El Carnet Jove busca protagonistes per a la campanya publicitària del 2024","published_date":"2023-09-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/39142.webp","id":"12637"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-02/12637-carnet-jove-busca-protagonistes-campanya-publicitaria-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.