Territori adjudica obres per millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda a l'estació de Passeig de Gràcia

Imagen del artículo Territori adjudica obres per millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda a l'estació de Passeig de Gràcia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Es tracta de la instal·lació de quatre ascensors que permetran fer tots els transbordaments sense haver de sortir al carrerEls treballs començaran aquest 2023 i tindran una durada de gairebé 2 anys

El Departament de Territori ha adjudicat les obres d'instal·lació de quatre ascensors als intercanviadors de l'estació de Passeig de Gràcia. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Levantina, Ingeniería y Construcción SL per un import de 4.839.632 € (IVA inclòs). Les obres començaran durant l'últim trimestre d'aquest 2023 i tindran una durada de 22 mesos.

L'actuació millorarà la connexió entre les andanes i els vestíbuls de les diferents línies de Metro (L2, L3 i L4) i RENFE, de tal manera que l'estació quedarà totalment adaptada i una persona amb mobilitat reduïda podrà fer tots els transbordaments possibles sense haver de sortir al carrer. Les obres no suposaran afectacions pels usuaris.

  1. Un dels nous ascensors comunicarà el passadís de connexió L3-L4 amb l'andana L3 via 1.
  2. Dos altres nous ascensors comunicaran les andanes de l'L4 amb el passadís intermedi que comunica amb l'L2 i amb el passadís de connexió L3-L4.
  3. Un ascensor ubicat a la vorera del Passeig de Gràcia connectarà directament el carrer amb el vestíbul de l'L4.

Plaça de Catalunya i Sants Estació

El Departament, d'altra banda, té previst licitar pròximament obres de millora de l'accessibilitat a les estacions de Plaça de Catalunya i Sants. L'actuació a Plaça Catalunya es portarà a terme al passadís que connecta les línies de Metro L3 i L1, amb la substitució de l'escala que hi ha al tram més pròxim a l'L1 per una successió de rampes contínues amb replans intermedis. Els treballs a Sants preveuen la instal·lació de dos nous ascensors per millorar la comunicació amb l'L5.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12626 {"title":"Territori adjudica obres per millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda a l'estació de Passeig de Gràcia","published_date":"2023-09-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38989.webp","id":"12626"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-01/12626-territori-adjudica-obres-millorar-accessibilitat-persones-mobilitat-reduida-estacio-passeig-gracia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.