Territori millorarà la seguretat de la C-17 al tram d'accés al Pinós

Imagen del artículo Territori millorarà la seguretat de la C-17 al tram d'accés al Pinós

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'actuació preveu la construcció de nous carrils d'entrada i sortida i l'adequació del pas inferior ja existent

El Departament de Territori ha obert la licitació per a la redacció del projecte de millora de la seguretat al tram de la C-17 ubicat entre els punts quilomètrics 42,2 i 43, on hi han els accessos a la urbanització El Pinós, a Seva (Osona). Es tracta d'un punt tipificat com a Tram de concentració d'accidents (TCA), amb 38 víctimes de trànsit des del 2017, dues de les quals mortals i cinc de greus. La licitació té un import de 214.643 euros (IVA inclòs) i el termini de redacció del projecte és de 10 mesos. Les empreses poden presentar les ofertes fins al 19 de setembre.

El projecte preveu la construcció de carrils d'entrada i sortida a la carretera, a més de la reordenació i l'eliminació d'accessos directes. L'estudi també inclourà l'adequació del pas inferior que hi ha en aquest tram, que no està actualment condicionat i que desemboca en una sortida directa a la C-17, sense carril d'acceleració.

L'actuació també haurà de tenir en compte l'adequació o la renovació dels sistemes de contenció, com ara la barreres de formigó (New jersey) o les barreres metàl·liques, a més de la reposició del ferm afectat i la instal·lació de nova senyalització.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12613 {"title":"Territori millorarà la seguretat de la C-17 al tram d'accés al Pinós","published_date":"2023-08-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38875.webp","id":"12613"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-31/12613-territori-millorara-seguretat-c-17-tram-acces-pinos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.