Territori inicia les obres de reparació del ferm a la carretera GIV-5264 entre Vilallonga de Ter i Setcases.

El pressupost és de prop de 200.000 € i els treballs duraran uns 10 dies

Imagen del artículo Territori inicia les obres de reparació del ferm a la carretera GIV-5264 entre Vilallonga de Ter i Setcases.

El Departament de Territori ha iniciat aquest dilluns els treballs de manteniment i reparació a la carretera GIV-5264 entre Vilallonga de Ter i Setcases. És un tram de 3,5 quilòmetres que transcorre des del punt quilomètric 9,0 fins al pont de sortida de Setcases, al punt quilomètric 12,5.

Les obres consisteixen en la reparació del ferm a les zones malmeses i en la reposició de la senyalització horitzontal en els trams de via afectats. Els treballs duraran uns 10 dies i el pressupost és de 199.500 €.

La circulació de trànsit quedarà afectada amb talls intermitents que es produiran des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, però en tot moment es podrà seguir circulant per la via.

Es tracta d'unes obres incloses en un contracte de 23,5 MEUR per al manteniment de la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Girona.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12611 {"title":"Territori inicia les obres de reparació del ferm a la carretera GIV-5264 entre Vilallonga de Ter i Setcases.","published_date":"2023-08-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38861.webp","id":"12611"} catalunya Delegació a Girona,Laia Cañigueral i Olivé https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-31/12611-territori-inicia-obres-reparacio-ferm-carretera-giv-5264-vilallonga-ter-setcases https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.