Conseller Torrent: "La celebració del Gran Premi de Catalunya de MotoGP vol dir continuar acollint les millors competicions i avançar en el Pla Estratègic"

Imagen del artículo Conseller Torrent: La celebració del Gran Premi de Catalunya de MotoGP vol dir continuar acollint les millors competicions i avançar en el Pla Estratègic

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El titular d'Empresa i Treball ha destacat que amb la celebració d'aquest esdeveniment el pròxim cap de setmana, el Circuit de Catalunya tornarà a ser "el centre del món"

El conseller d'Empresa i Treball i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat avui que "la celebració del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP vol dir continuar acollint les millors competicions i avançar en la implantació del Pla Estratègic".

Ho ha dit en la presentació del Gran Premi, que se celebrarà a les instal·lacions de Montmeló (Vallès Oriental) els dies 1,2 i 3 de setembre, on Torrent ha destacat que amb aquest esdeveniment Catalunyatornarà a ser "el centre del món".

El responsable d'Empresa i Treball ha recordat l'aposta que s'ha fet per "millorar el Circuit i continuar amb la celebració de diferents competicions amb una infraestructura més sostenible i que beneficiï als pilots, a l'espectacle i a l'experiència del públic".

En l'acte de presentació també hi han participat el conseller delegat de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta Peidro; el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaría Romero, i els pilots Marc Márquez Alentà, i Aleix Espargaró, entre altres.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12606 {"title":"Conseller Torrent: \"La celebració del Gran Premi de Catalunya de MotoGP vol dir continuar acollint les millors competicions i avançar en el Pla Estratègic\"","published_date":"2023-08-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38849.webp","id":"12606"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-30/12606-conseller-torrent-celebracio-gran-premi-catalunya-motogp-vol-dir-continuar-acollint-millors-competicions-avancar-pla-estrategic https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.