Protecció Civil activa l'ALERTA del pla INUNCAT per una nova previsió de pluges intenses aquest vespre i nit

Imagen del artículo Protecció Civil activa l'ALERTA del pla INUNCAT per una nova previsió de pluges intenses aquest vespre i nit

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Les comarques on hi ha més probabilitat que es superi el llindar de 40 l/m2 en 30 minuts són el Maresme i el Barcelonès
  2. Es demana molta prudència en la mobilitat a partir del vespre i matinada a les zones on plogui intensament, i allunyar-se de rieres i zones inundables

  3. Protecció Civil de la Generalitat ha activat de nou aquest matí en ALERTA el pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de pluges que poden tornar a ser intenses a partir d'aquest vespre i matinada sobretot a les comarques del litoral i prelitoral central.

    Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es preveuen pluges que poden superar els 40 l/m2 en 30 minuts al Barcelonès i Maresme i 20 l/m2 en 30 minuts a la resta de comarques del litoral i prelitoral central aquest vespre i fins la matinada. En aquestes mateixes comarques també es manté la probabilitat de superar-se el llindar d'acumulació de pluja de 100l/m2 en 24 hores.

    A les comarques de la Catalunya Central i de Girona també hi poden haver precipitacions intenses aquesta tarda i vespre, amb la previsió que es pugui superar en aquestes comarques el llindar de 20 l/m2 en 30 minuts.

    Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta i puntualment no es descarta calamarsa.

    Es demana molta prudència en la mobilitat per aquestes comarques, i especialment no circular ni travessar rieres o zones inundables ni a peu ni amb el vehicle.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12601 {"title":"Protecció Civil activa l'ALERTA del pla INUNCAT per una nova previsió de pluges intenses aquest vespre i nit","published_date":"2023-08-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38740.webp","id":"12601"} catalunya Mercè Salvat,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-30/12601-proteccio-civil-activa-alerta-pla-inuncat-nova-previsio-pluges-intenses-vespre-nit https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.