President Aragonès: "Avui a Catalunya es treballa, des de l'economia, per donar resposta a alguns dels reptes més importants als quals ens enfrontem"

El cap de l'Executiu ha participat aquest vespre en el Congrés anual de l'European Economic Association i del Econometric Society, organitzat per Barcelona School of Economics (BSE)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha manifestat que "aquesta setmana Catalunya està al centre de la investigació econòmica", ja que aplega els perfils més rellevants en el món de la política econòmica que treballen, segons ha volgut remarcar, "per donar resposta a alguns dels reptes més importants als quals ens enfrontem".

Imagen del artículo President Aragonès: Avui a Catalunya es treballa, des de l'economia, per donar resposta a alguns dels reptes més importants als quals ens enfrontem

El cap de l'Executiu ha pronunciat aquestes paraules en la cloenda de l'acte institucional del Congrés anual de l'European Economic Association, (EEA) i Econometric Society (ES) - EEA-ESEM 2023, que s'ha celebrat aquest vespre al Palau de Pedralbes i ha comptat amb la presència de la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas.

El congrés, que està organitzat per Barcelona School of Economics (BSE) i que enguany celebra la seva 38a edició, debat sobre temes d'actualitat en política econòmica. Així, les jornades tractaran la crisi climàtica, les implicacions macroeconòmiques de la guerra a Ucraïna, la crisi energètica, les desigualtat (incloent desigualtat de gènere), la immigració, la tecnologia digital i les seves regulacions i la política monetària, entre d'altres.

Durant la seva intervenció, el president ha volgut donar les gràcies als organitzadors per escollir Catalunya com amfitriona de l'esdeveniment i ha volgut transmetre als més de 1.200 assistents a la trobada que la nació catalana "és una nació orgullosa de la seva identitat, però amb un component important anomenat diversitat". Aquesta diversitat, ha remarcat Aragonès, "és una de les característiques de la societat catalana i de la qual estem molt orgullosos".

Al final de la seva intervenció, el president Aragonès ha volgut agrair als organitzadors la seva implicació, ja que "juntament amb la resta de centres de recerca del país contribueixin a generar coneixement" i aquest coneixement "ens ajuda a donar respostes als grans reptes que tenim com a societat", ha reblat.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12589 {"title":"President Aragonès: \"Avui a Catalunya es treballa, des de l'economia, per donar resposta a alguns dels reptes més importants als quals ens enfrontem\"","published_date":"2023-08-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38687.webp","id":"12589"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-29/12589-president-aragones-catalunya-treballa-des-economia-donar-resposta-alguns-reptes-mes-importants-als-quals-ens-enfrontem https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.