La conselleria de Justícia, Drets i Memòria nomena Eduardo Santos Itoiz com a assessor del Gabinet de la Consellera

Imagen del artículo La conselleria de Justícia, Drets i Memòria nomena Eduardo Santos Itoiz com a assessor del Gabinet de la Consellera

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Itoiz, exconseller de Justícia i Polítiques migratòries del govern foral de Navarra, arriba amb l'encàrrec de definir una estratègia d'impuls a la justícia restaurativaAmb una sòlida trajectòria vinculada a la defensa dels drets humans i la mediació, Santos ha estat un dels impulsors de la llei de justícia restaurativa de Navarra

El DOGC ha publicat aquest dilluns el nomenament d'Eduardo Santos Itoiz com a assessor del Gabinet de la Consellera de Justícia, Drets i Memòria. El fins ara conseller de Justícia i Polítiques Migratòries de Navarra arriba amb l'encàrrec de teixir una estratègia d'impuls en l'àmbit de la justícia restaurativa.

Santos ha estat un dels impulsors de la llei de justícia restaurativa de Navarra, aprovada el passat mes de juliol, fet que ha convertit Navarra com un dels referents en aquest àmbit. Jurista de formació, ha exercit com advocat i s'ha especialitzat en l'àmbit penal i la mediació. Per exemple, ha participat activament en el procés restauratiu iniciat sobre el conflicte a Euskadi i també ha aprofundit en l'aplicació de la mediació i la justícia restaurativa en l'àmbit penal.

Les relacions entre la conselleria i Santos van començar a finals del 2022 coincidint amb el nomenament de Gemma Ubasart i González com a consellera. Llavors, la conselleria amb Ubasart al capdavant, va participar en una jornada sobre justícia restaurativa. Arran del viatge, ambdues conselleries van acordar mantenir línies de col·laboració per tal d'explorar la possibilitat d'incorporar algunes de les experiències a l'àmbit català.

Santos s'incorpora per cobrir la vacant d'una posició d'assessor/a generada arran d'una vacant temporal al gabinet de la consellera i la reorganització del gabinet per garantir el correcte funcionament de l'oficina en el proper període.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12579 {"title":"La conselleria de Justícia, Drets i Memòria nomena Eduardo Santos Itoiz com a assessor del Gabinet de la Consellera","published_date":"2023-08-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38555.webp","id":"12579"} catalunya Gemma Ubasart i González,Justícia, Drets i Memòria https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-28/12579-conselleria-justicia-drets-memoria-nomena-eduardo-santos-itoiz-assessor-gabinet-consellera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.