Detenim un home a l'Hospitalet de Llobregat que tenia una ordre de detenció emesa per les autoritats franceses per assassinat

Imagen del artículo Detenim un home a l'Hospitalet de Llobregat que tenia una ordre de detenció emesa per les autoritats franceses per assassinat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. La detenció s'ha dut a terme en el marc de la col·laboració i coordinació a nivell internacional amb les autoritats franceses
  2. Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir el 18 d'agost un home de 30 anys a l'Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor d'un assassinat d'una dona a París comès el dia 13 del mateix mes. La col·laboració internacional entre la policia francesa i els Mossos d'Esquadra ha estat clau per poder dur a terme la detenció.

    Els fets havien passat el 13 d'agost en un domicili de París. La investigació de la Brigada Criminal de la Policia Nacional Francesa va permetre la identificació del presumpte autor dels fets, motiu pel qual les autoritats judicials franceses van emetre una ordre internacional de detenció.

    Amb la informació que disposaven els Mossos d'Esquadra van poder establir on s'amagava el presumpte homicida i el van localitzar a la localitat de l'Hospitalet de Llobregat. Finalment, van detenir el fugitiu i van iniciar la coordinació policial i judicial per al seu lliurament a les autoritats franceses.

    L'arrestat va ser traslladat al jutjat d'instrucció 2 de l'Hospitalet de Llobregat en funcions de guàrdia que va decidir l'ingrés a presó a l'espera de la seva extradició a França.


    Oficina de Comunicació

    Barcelona, 27 d'agost

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12569 {"title":"Detenim un home a l'Hospitalet de Llobregat que tenia una ordre de detenció emesa per les autoritats franceses per assassinat","published_date":"2023-08-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38441.webp","id":"12569"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-27/12569-detenim-home-hospitalet-llobregat-tenia-ordre-detencio-emesa-autoritats-franceses-assassinat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.