Imagen del artículo Mirada Jove

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els joves són el futur, però són molt necessaris, també, per viure el present. Per entendre el rumb del món necessitem la mirada jove. Aquesta va ser una proposta adreçada als joves amb motiu de la celebració dels 25 anys de Palau Robert, el 2022.

Amb la iniciativa es volia donar un espai als joves per a expressar els valors i els reptes que els feia il·lusió desenvolupar de cara al futur.

La mostra que ara es presenta es va classificar en 5 categories: Cultura, Ecologia, Ciència, Feminisme i Societat. El premi per als guanyadors era veure la seva obra exposada al Jardí del Palau Robert. Les fotografies s'havien de publicar a la plataforma Instagram el 2022, i un jurat proposat per la Direcció General de Difusió va fer-ne la selecció que aquí s'ofereix.

La mostra es podrà veure fins al dia 6 de setembre


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12556 {"title":"Mirada Jove","published_date":"2023-08-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38243.webp","id":"12556"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-25/12556-mirada-jove https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.