Netflix incorpora les quatre temporades en català d''Avatar, la llegenda de la Korra'

La novetat és fruit del conveni entre el Govern i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Aquesta incorporació se suma als 34 títols que Netflix ha afegit a la plataforma en el marc del conveni entre el Govern i la CCMA, l'1 de juny d'aquest any

Imagen del artículo Netflix incorpora les quatre temporades en català d''Avatar, la llegenda de la Korra'


La sèrie, creada entre el 2012 i el 2014 als Estats Units i amb influències de l'anime, va ser doblada i emesa per la CCMA l'any 2019. Es tracta d'una seqüela d'Avatar: l'últim mestre de l'aire, i transcorre anys més tard en aquesta mateixa ambientació. Explica la història d'Avatar, l'única persona capaç de dominar tots quatre elements: aire, aigua, terra i foc. En aquesta ocasió es reencarna en la jove Korra, una noia de disset anys.

L'acord del març del 2022 entre el Departament de Cultura i Netflix ha impulsat fins a l'actualitat el doblatge i subtitulació en català de més d'un centenar de títols propis de la plataforma. D'altra banda, com a fruit del conveni entre el Departament de Cultura i la CCMA, també s'hi van incorporant els títols de la CCMA que coincideixin amb el catàleg de Netflix. Aquest conveni, presentat el passat 1 de juny per la Consellera Natàlia Garriga Ibáñez i la presidenta de la CCMA Rosa Romà i Monfà, estableix que la Corporació cedeix les seves pel·lícules i sèries ja doblades al Departament, que al seu torn les fa arribar a les plataformes.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12555 {"title":"Netflix incorpora les quatre temporades en català d''Avatar, la llegenda de la Korra'","published_date":"2023-08-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38219.webp","id":"12555"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-25/12555-netflix-incorpora-quatre-temporades-catala-avatar-llegenda-korra https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.