El conseller Campuzano visita el Bages, el Moianès i la Garrotxa

El titular de Drets Socials assistirà al Festival Ésdansa de Les Preses

Visita institucional del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, aquest dijous al Bages, el Moianès i la Garrotxa.

Imagen del artículo El conseller Campuzano visita el Bages, el Moianès i la Garrotxa

A primera hora el conseller s'ha traslladat a Castellgalí on ha visitat l'Ajuntament i s'ha trobat amb l'alcalde Cristòfol Gimeno i altres representants del Consistori. Acte seguit, s'ha traslladat la Residència de Castellgalí-Sant Andreu Salut, un equipament de titularitat municipal gestionat per la Fundació Sant Andreu Salut que disposa de places residencials i de centre de dia, amb finançament del Departament de Drets Socials.

Concretament, la residència té 10 places públiques concertades pel Departament i la resta, fins a 68, reben també finançament públic mitjançant prestació econòmica vinculada (pev).

Imagen del artículo El conseller Campuzano visita el Bages, el Moianès i la Garrotxa

A la tarda, el conseller Campuzano visitarà l'Ajuntament de Calders, on es reunirà breument amb l'alcalde Eduard Sánchez i altres regidors. Posteriorment es traslladaran a l'antiga Fàbrica Jorba, de propietat municipal, per abordar els projectes socials que s'hi poden fer.


En acabar, el titular de Drets Socials anirà a la Garrotxa on visitarà l'Ajuntament de Les Preses i posteriorment es traslladarà fins al Campus ÉsDansa'T que se celebra a la mateixa població. El campus forma part de la 41a edició del Festival Ésdansa, un esdeveniment al voltant de la dansa d'arrel tradicional organitzat per l'entitat Marboleny i que rep el suport de la Direcció General de Joventut. El conseller assistirà als espectacles L'Hereu Riera i Flor de Maig que tindran lloc aquest dijous al vespre.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12552 {"title":"El conseller Campuzano visita el Bages, el Moianès i la Garrotxa","published_date":"2023-08-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38190.webp","id":"12552"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-24/12552-conseller-campuzano-visita-bages-moianes-garrotxa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.