Una persona mor en un incendi a un càmping de Montblanc (La Conca de Barberà)

Imagen del artículo Una persona mor en un incendi a un càmping de Montblanc (La Conca de Barberà)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els Bombers de la Generalitat han activat 5 dotacions per extingir l'incendi

Els Bombers de la Generalitat han treballat en l'incendi d'un bungalou a un càmping de Montblanc en que una menor ha perdut la vida. L'avís de l'incendi s'ha rebut a les 04.55h de la matinada, en que s'alertava d'un incendi a l'interior del càmping. Fins el lloc de l'incendi els Bombers de la Generalitat han activat cinc dotacions (tres bombes rurals pesants i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament) i hi han treballat un total de 15 efectius.

Quan els Bombers han arribat a l'indret han trobat un incendi completament desenvolupat en un dels bungalous, amb molta càrrega de foc. La resta d'ocupants del càmping s'estaven autoevacuant i en primera instància s'ha trobat faltar una menor. Els Bombers han fet recerca des de fora, tractant de trobar-la, i un cop extingit l'incendi, a les 06.16 hores, quan han pogut accedir a l'interior del bungalou, els Bombers han trobat la menor sense vida. L'incendi ha cremat completament el bungalou, ha afectat parcialment un segon bungalou i també un turisme.

Per aquest servei, el SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) ha activat 3 dotacions, a més del suport psicològic per la família. Per part del cos de Mossos d'Esquadra, que han iniciat una investigació per esclarir les causes de l'incendi, han acudit a l'incendi 6 patrulles. El GEM (Grup d'Emergències Mèdiques) del Cos de Bombers de la Generalitat també ha activat el suport psicològic pels professionals que han treballat al servei.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12537 {"title":"Una persona mor en un incendi a un càmping de Montblanc (La Conca de Barberà)","published_date":"2023-08-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/37997.webp","id":"12537"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-23/12537-persona-mor-incendi-cam-montblanc-la-conca-barbera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.