Ferrocarrils restableix el servei de trens a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia

Des d'avui, els trens ja circulen entre totes les estacions de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia després de l'aturada programada a dos trams de les línies per obres de millora a la via A la línia Llobregat-Anoia, tal com estava previst, es manté fins al 3 de setembre la modificació temporal dels horaris habituals dels trens

Imagen del artículo Ferrocarrils restableix el servei de trens a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha recuperat avui el servei de trens entre les estacions de Gràcia i Sarrià, a la línia Barcelona-Vallès, i entre les estacions de L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal, a la línia Llobregat-Anoia. Durant nou dies, concretament del 12 al 20 d'agost, la circulació en aquests trams ha estat interrompuda per unes obres programades de renovació de via i s'ha ofert un servei alternatiu d'autobusos en els dos trams.

Tot i això, a la línia Llobregat-Anoia es manté fins al 3 de setembre, tal com estava previst, la modificació dels horaris habituals dels trens i el servei alternatiu per carretera les nits de divendres i dissabte en els dos últims trens per sentit de la línia L8 (Barcelona-Plaça Espanya - Molí Nou). Aquests horaris es poden consultar al web i a l'app d'FGC així com a les vitrines informatives de les estacions de la línia.

Pel que fa als treballs que s'hi han dut a terme, a la línia Barcelona-Vallès l'actuació ha afectat un tram de via de 640 metres, entre les estacions de Muntaner i Les Tres Torres. Ferrocarrils hi ha instal·lat noves vies de placa formigonada, substituint la via sobre balast, amb l'objectiu de millorar la robustesa del servei i reduir els costos de manteniment. La intervenció forma part del projecte de renovació de via entre Pl. Catalunya i Sarrià.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, les obres, iniciades a principis de juliol i que encara continuen fins al 3 de setembre, se centren entre les estacions de L'Hospitalet Av. Carrilet i Almeda, on s'hi construeix una nova contravolta, que reforçarà l'estructura del túnel, i on també s'hi ha renovat la via, en placa formigonada, en un tram de 400 metres.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12531 {"title":"Ferrocarrils restableix el servei de trens a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia","published_date":"2023-08-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/37860.webp","id":"12531"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-21/12531-ferrocarrils-restableix-servei-trens-linies-barcelona-valles-llobregat-anoia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.