Una persona mor en un incendi d'habitatge a Badalona (Barcelonès)

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís, a les 20.53 hores, d'un incendi que afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de Badalona. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions (l'autoescala, quatre camions d'aigua i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament). En arribar van comprovar que l'incendi, que estava totalment desenvolupat, afectava l'immoble del segon pis en un bloc de tres plantes d'alçada. També van ser alertats que una persona, amb mobilitat reduïda, continuava a l'interior de l'edifici.

Des de l'exterior els efectius van iniciar un atac ofensiu amb aigua mentre un altre equip va accedir a l'interior per iniciar les tasques de recerca i extinció. Van localitzar el foc a la primera planta d'un dúplex, que ocupava la segona i la tercera planta del bloc. L'incendi, les causes del qual es desconeixen, va afectar totalment el primer pis del dúplex i, a les 21.22 hores, els efectius de bombers el van donar per estabilitzat. A la tercera planta, molt afectada pel fum, van localitzar a la víctima sense vida. Va ser custodiada, després que bombers haguessin assegurat i ventilat la planta, per agents dels Mossos d'Esquadra fins que es va autoritzar l'aixecament i retirada del cos.

Fins al lloc s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, entre les quals la Unitat d'Investigació, efectius de la Policia Local i quatre ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12509 {"title":"Una persona mor en un incendi d'habitatge a Badalona (Barcelonès)","published_date":"2023-08-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12509"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-17/12509-persona-mor-incendi-habitatge-badalona-barcelones https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.