Controlat el segon incendi forestal de Tivissa (Ribera d'Ebre)

Els Bombers de la Generalitat han controlat a les 19.02 hores el segon incendi que ha afectat avui el terme municipal de Tivissa a la Zona de Toa. El foc ha començat a les 14.23 hores, poc després que els Bombers estabilitzessin una ignició prèvia al coll de Llumeners (avís 12.14 hores).

L'incendi ha calgut atacar-lo de manera molt estratègica, la línia del flanc esquerre i el flanc dret s'han trobat degut, aquesta maniobra i el vent de marinada que ha jugat a favor de l'extinció.

29 dotacions, de les quals 2 són mitjans aeris, continuen treballant per extingir l'incendi.

Segons dades provisionals del Cos d'Agents Rurals, l'incendi afecta una superfície d'unes 0,7 hectàrees. Efectius estan treballant en la investigació de les causes. El cos recorda que per demà es preveu l'activació del nivell 2 del Pla Alfa a 31 comarques per elevat perill d'incendi forestal. Es fa una crida a la prudència davant qualsevol activitat en el medi natural que pugui ocasionar un incendi i recorda trucar al 112 en el cas de veure una columna de fum.

Protecció Civil de la Generalitat va posar el Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) en fase de Prealerta, ahir dimecres a la tarda, atès l'elevat risc d'incendi forestal previst per avui.

Podeu fer seguiment de totes les informacions relacionades amb incendis forestals a través del Twitter dels Bombers de la Generalitat @bomberscat i del web incendisforestals.gencat.cat

Cerdanyola del Vallès, 10 d'agost de 2023

19.49 hores

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12489 {"title":"Controlat el segon incendi forestal de Tivissa (Ribera d'Ebre)","published_date":"2023-08-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12489"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-10/12489-controlat-incendi-forestal-tivissa-ribera-ebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.