Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Tivissa (Ribera d'Ebre)

Imagen del artículo Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Tivissa (Ribera d'Ebre)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els Bombers de la Generalitat han activat 30 dotacions, 8 de les quals aèries, en un incendi forestal a Tivissa. La ignició s'ha donat al Coll de Llumeners, una zona inaccessible i boscosa.

L'avís de l'incendi ha arribat a les 12.14 hores. Des del primer moment, tant les dotacions terrestres dirigides des del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF) com els mitjans aeris han prioritzat l'atac del flanc esquerre, que es podria obrir a causa de l'empenta de la marinada. Posteriorment, els mitjans aeris han fet també descàrregues al flanc dret.

Protecció Civil de la Generalitat va posar el Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) en fase de Prealerta, ahir dimecres a la tarda, atès l'elevat risc d'incendi forestal previst per avui.

Des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT es fa seguiment de l'incendi. En aquest sentit, s'ha comprovat que no hi ha cap activitat de Joventut que estigui d'acampada a la zona de l'incendi.

Podeu fer seguiment de totes les informacions relacionades amb incendis forestals a través del Twitter dels Bombers de la Generalitat @bomberscat i del web incendisforestals.gencat.cat

Cerdanyola del Vallès, 10 d'agost de 2023

13.45 hores

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12485 {"title":"Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a Tivissa (Ribera d'Ebre)","published_date":"2023-08-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/37090.webp","id":"12485"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-10/12485-bombers-generalitat-treballen-incendi-forestal-tivissa-ribera-ebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.