Territori destinarà 1,4 MEUR a la millora de la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols

Imagen del artículo Territori destinarà 1,4 MEUR a la millora de la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Departament licita la redacció del projecte constructiu per a remodelar els accessos als veïnats de Sant Iscle i Sant Miquel de PinedaL'obra inclourà la millora d'un revolt i l'estesa de ferm sonoreductor a la travessera urbana

El Departament de Territori ha licitat la redacció del projecte per a millorar la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa) mitjançant diverses intervencions en accessos i en la travessera urbana. Així, el projecte definirà tècnicament les actuacions a executar i que comportaran una inversió estimada en 1,4 MEUR.

  1. Millora de l'accés als veïnats de Sant Iscle i Sant Miquel de Pineda: Es tracta de dos accessos, un a cada marge de la carretera, a una distància de 75 metres un de l'altre. Per a facilitar la canalització del trànsit, s'hi preveu la implantació de dos carrils centrals de girs a l'esquerra. Els treballs es complementaran amb l'adequació de la senyalització vertical i horitzontal i dels elements de drenatge.
  2. Millora d'un revolt a la travessera: El projecte analitzarà la intervenció necessària per a suavitzar un revolt de la travessera de Sant Feliu de Pallerols de la C-63 per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció.
  3. Estesa d'un ferm sonoreductor a la travessera: En un tram d'1,2 quilòmetres de la travessera, es preveu l'estesa d'un asfalt que permeti reduir el soroll generat per la circulació de vehicles.

La redacció del projecte es licita per un import de 92.000 euros i un termini de sis mesos.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12478 {"title":"Territori destinarà 1,4 MEUR a la millora de la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols","published_date":"2023-08-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/37023.webp","id":"12478"} catalunya Delegació a Girona,Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-10/12478-territori-destinara-1-4-meur-millora-seguretat-viaria-c-63-sant-feliu-pallerols https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.