Territori millorarà la seguretat viària en un encreuament de la C-26, a Castellar de la Ribera

Imagen del artículo Territori millorarà la seguretat viària en un encreuament de la C-26, a Castellar de la Ribera

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Departament licita la redacció del projecte constructiu per a facilitar la canalització del trànsit en l'encreuament de la carretera amb el camí de QuerolL'obra comportarà una inversió estimada en 450.000 euros

El Departament de Territori ha licitat la redacció del projecte per a la millora de la seguretat viària en l'encreuament de la C-26 a Castellar de la Ribera (Solsonès) amb el camí de Querol. En concret, el projecte definirà tècnicament les actuacions necessàries per a millorar l'ordenació i canalització dels moviments dels vehicles.

L'actuació té com a objectiu concentrar tots els moviments en una sola intersecció amb la carretera, tot anul·lant un dels dos accessos actuals a la via. A més, s'inclourà la rehabilitació de dues estructures i l'adequació de les barreres del pont de la C-26 i s'analitzarà la millora del primer revolt del camí de Querol. Es completarà l'actuació amb les tasques de senyalització vertical i horitzontal.

La redacció del projecte es licita per un import de 63.000 euros i un termini de nou mesos. L'obra comportarà una inversió estimada en 450.000 euros.





"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12471 {"title":"Territori millorarà la seguretat viària en un encreuament de la C-26, a Castellar de la Ribera","published_date":"2023-08-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36902.webp","id":"12471"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-09/12471-territori-millorara-seguretat-viaria-encreuament-c-26-castellar-ribera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.