Servei d'autobús substitutori del 12 al 20 d'agost entre les estacions de Gràcia i Sarrià i entre L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal

FGC programa en unes dates de baixa demanda la interrupció del servei ferroviari de dos trams de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia per fer-hi obres de renovació de viaS'implantarà via en placa formigonada entre les estacions de Muntaner i Les Tres Torres, de la línia Barcelona-Vallès, per millorar la robustesa del serveiContinuen els treballs de construcció d'una nova contravolta i de renovació de via a L'Hospitalet entre les estacions de L'Hospitalet Av. Carrilet i Almeda, de la línia Llobregat-Anoia

Imagen del artículo Servei d'autobús substitutori del 12 al 20 d'agost entre les estacions de Gràcia i Sarrià i entre L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà un servei alternatiu d'autobusos del 12 al 20 d'agost entre les estacions de Gràcia i Sarrià, a la línia Barcelona-Vallès, i entre les estacions de L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal, a la línia Llobregat-Anoia, amb motiu d'obres de renovació de la via en tots dos trams, que obligaran a interrompre-hi la circulació de trens durant aquest període. Totes dues actuacions s'han programat en unes dates de baixa demanda a les línies metropolitanes, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte en les persones usuàries.

L'actuació a la línia Barcelona-Vallès afecta un tram de via de 640 metres, entre les estacions de Muntaner i Les Tres Torres. FGC hi instal·larà noves vies de placa formigonada, substituint l'actual via sobre balast, amb l'objectiu de millorar la robustesa del servei, disminuir les vibracions i reduir els costos de manteniment. La intervenció forma part del projecte de renovació de via entre Pl. Catalunya i Sarrià.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, les obres, iniciades a principis de juliol, se centren entre les estacions de L'Hospitalet Av. Carrilet i Almeda, on s'hi construeix una nova contravolta, que reforçarà l'estructura del túnel, i on també s'hi renova la via, en placa formigonada, en un tram de 400 metres.


Servei alternatiu amb autobusos entre Gràcia i Sarrià (Barcelona-Vallès)

Els treballs previs, que van començar a mitjans de juliol, no han causat fins ara afectació del servei, ja que es duen a terme fonamentalment en horari nocturn, fora de l'horari comercial.

La fase principal de l'obra, del 12 al 20 d'agost, obligarà a tallar la circulació de trens en el tram entre les estacions de Gràcia i Sarrià. El servei alternatiu d'autobusos connectarà les estacions de Gràcia, Sant Gervasi, Muntaner, La Bonanova, Les Tres Torres i Sarrià.


Imagen del artículo Servei d'autobús substitutori del 12 al 20 d'agost entre les estacions de Gràcia i Sarrià i entre L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal


D'aquesta manera, el servei programat entre el 12 i el 20 d'agost serà el següent:

  1. Servei alternatiu amb autobús entre Gràcia i Sarrià per la Via Augusta.
  2. Els trens de les línies S1 i S2 que circulin entre les estacions de Sarrià i Terrassa Nacions Unides i Sabadell Parc del Nord mantindran els horaris habituals.
  3. Els trens entre Gràcia i Pl. Catalunya modificaran els seus horaris habituals i circularan amb una freqüència màxima de 18 trens per hora i sentit. Els horaris estaran disponibles al web fgc.cat, a l'app d'FGC i a les vitrines d'estacions.
  4. Els trens de les línies L7 i L12 conservaran els horaris habituals.

D'altra banda, del 8 al 27 d'agost, les obres comportaran el tall d'un carril de circulació de la Via Augusta, en el tram entre els carrers Vallmajor i Santaló, i el tall del carril bici. La parada de bus d'aquest tram es mantindrà desplaçada al carrer Calvet. A més, es tallarà el lateral de la Ronda General Mitre a l'altura del carrer Lázaro Cárdenas, amb accés exclusiu a veïns.


Servei alternatiu amb autobusos entre L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal (Llobregat-Anoia)

Les obres comportaran el tall del servei ferroviari, del 12 al 20 d'agost, entre les estacions de Gornal i L'Hospitalet Av. Carrilet. Ferrocarrils oferirà un servei alternatiu d'autobusos durant aquestes dates en el tram involucrat.


Imagen del artículo Servei d'autobús substitutori del 12 al 20 d'agost entre les estacions de Gràcia i Sarrià i entre L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal


D'aquesta manera, el servei programat serà el següent:

  1. Del 12 al 20 d'agost, servei alternatiu amb autobús entre les estacions de Gornal, Sant Josep i L'Hospitalet Av. Carrilet.
  2. Es manté fins al 3 de setembre la modificació dels horaris dels trens a la línia els divendres i els dissabtes a la nit. Aquests horaris es poden consultar al web i a l'app d'FGC així com a les vitrines informatives de les estacions de la línia.

Les persones que viatgin amb Ferrocarrils podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC i del web i l'aplicació per a mòbils. De la mateixa manera, la companyia ha preparat un dispositiu de comunicació a les estacions per informar de les alteracions en el servei, del canvi d'horaris i de les alternatives per cobrir els trajectes suprimits.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12453 {"title":"Servei d'autobús substitutori del 12 al 20 d'agost entre les estacions de Gràcia i Sarrià i entre L'Hospitalet Av. Carrilet i Gornal","published_date":"2023-08-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36660.webp","id":"12453"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-07/12453-servei-autobus-substitutori-12-20-agost-estacions-gracia-sarria-hospitalet-av-carrilet-gornal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.