Els Bombers de la Generalitat mantindran, aquesta nit, una trentena de dotacions a l'incendi de l'Empordà, entre camions d'aigua i vehicles lleugers

Imagen del artículo Els Bombers de la Generalitat mantindran, aquesta nit, una trentena de dotacions a l'incendi de l'Empordà, entre camions d'aigua i vehicles lleugers

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Al vespre està previst que es reforci la tramuntana que bufa a la zonaEl foc ha afectat 573 hectàrees als municipis de Colera i Portbou

El perímetre de l'incendi de l'Alt Empordà es manté estable i no hi ha hagut represes en tot el dia, més enllà de la que s'ha pogut controlar, a primera hora d'aquest matí, al límit del perímetre al flanc esquerre del foc. Durant la jornada hem mantingut un dispositiu d'extinció que ha anat revisant el perímetre per detectar punts calents i rematar-los, sigui amb línia d'aigua o amb eines manuals. L'helicòpter de comandament també ha estat sobrevolant la zona fent tasques de coordinació i de revisió. L'helicòpter bombarder no ha pogut volar pel vent.

En aquest sentit, bufa fort la tramuntana a la zona i està previst que cap al vespre encara es pugui reforçar més, tot i que a la matinada s'espera que afluixi la intensitat. Per a la jornada de demà s'espera de nou tramuntana a la zona.

Entre la trentena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, que es mantindran al llarg de la nit a la zona, s'hi despleguen camions d'aigua, efectius del GRAF (Grup d'Actuacions Forestals) i dels EPAF (Equips de Prevenció Activa Forestal), vehicles lleugers de coordinació i comandament, i la unitat mitjana de comandament.

Cal recordar que l'incendi es va donar per estabilitzat ahir dissabte a les 21.00 hores, després de calcinar unes 573 hectàrees, segons dades dels Agents Rurals. Protecció Civil de la Generalitat manté la fase d'Alerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT).

Podeu fer seguiment de totes les informacions relacionades amb incendis forestals a través del Twitter dels Bombers de la Generalitat @bomberscat i del web incendisforestals.gencat.cat

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12452 {"title":"Els Bombers de la Generalitat mantindran, aquesta nit, una trentena de dotacions a l'incendi de l'Empordà, entre camions d'aigua i vehicles lleugers","published_date":"2023-08-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36650.webp","id":"12452"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-06/12452-bombers-generalitat-mantindran-aquesta-nit-trentena-dotacions-incendi-emporda-camions-aigua-vehicles-lleugers https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.