L'exposició fotogràfica itinerant "Identitats" arriba a la Nou de Gaià

La mostra s'inaugurarà aquesta tarda a les 19:30 hores i es podrà visitar fins al 27 d'agost a la Sala Llevant del Castell del municipiEl mes de juliol les instantànies han estat exposades al Castell de Falset i al setembre el seu recorregut continuarà al Castell de la Selva del Camp

L'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès són les comarques objecte de les imatges de l'exposició fotogràfica itinerant Identitats, que aplega trenta instantànies dels integrants del col·lectiu PHOTO KM0. La temàtica de l'exposició és el paisatge i el patrimoni, i la mostra fa valdre la riquesa visual de les comarques tarragonines. L'objectiu de la iniciativa és fer arribar la fotografia arreu del territori.

L'exposició compta amb les imatges dels membres del col·lectiu; Gerard Boyer, Pep Escoda, Ram Giner, Carles Llop, Verònica Moragas, Nani Nolla, David Oliete, Rubén Perdomo, Alba Rodríguez, Cristina Serra i Albert Villena. La mostra és organitzada pels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i va a càrrec del col·lectiu PHOTO KM0 dins del projecte nomad_ART_2023. Es tracta del punt de partida d'una iniciativa multicultural d'aquest col·lectiu.

Durant el mes de juliol les instantànies han estat exposades al Castell de Falset, al Priorat.Al mes d'agost la podrem visitar a la Sala Llevant del Castell de la Nou de Gaià, a la comarca del Tarragonès. Al setembre, li seguirem l'itinerari fins al Castell de la Selva del Camp de la comarca del Baix Camp; a l'octubre, el Convent de les Arts d'Alcover a la comarca de l'Alt Camp serà el nou equipament que la difondrà i al novembre la trobarem a l'Espluga de Francolí, a la comarca de la Conca de Barberà.

A cada comarca s'emetrà l'àudio dels textos literaris escrits a partir de les imatges corresponents a les fotografies dedicades a cada territori.Aquests es podran escoltar durant la visita a la mostra, amb el mòbil, accedint als codis QR del full de sala. La creació literària ha anat a càrrec de l'Escola de Lletres de Tarragona.

Aquesta tarda, a les 19:30 h, s'inaugura la parada de la mostra a la Sala Llevant del Castell de la Nou de Gaià, on es presentarà un nou text. L'exposició es podrà visitar en aquest nou espai fins al 27 d'agost.





"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12430 {"title":"L'exposició fotogràfica itinerant \"Identitats\" arriba a la Nou de Gaià","published_date":"2023-08-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12430"} catalunya Àngel Xifré Arroyo,Delegació a Tarragona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-03/12430-exposicio-fotografica-itinerant-identitats-arriba-nou-gaia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.