Territori millorarà les connexions entre la C-17 i la C-25 i l'accessibilitat a Vic i Gurb

Imagen del artículo Territori millorarà les connexions entre la C-17 i la C-25 i l'accessibilitat a Vic i Gurb


  1. El Departament licita la redacció del projecte constructiu per augmentar la capacitat dels accessos actuals i la seguretat i fluïdesa del trànsit
  2. L'obra comportarà una inversió estimada en 400.000 euros

El Departament de Territori ha licitat la redacció del projecte de la millora de les connexions de la carretera N-152z amb les autovies C-17 i C-25, a Gurb. L'actuació permetrà augmentar la capacitat dels accessos existents i afavorir la seguretat i la fluïdesa del trànsit, així com millorar la connexió entre tots dos eixos viaris d'alta capacitat i l'accés pel nord als municipis de Vic i de Gurb.

El projecte que es licita, per un import de 40.000 euros i un termini de 6 mesos, detallarà tècnicament les actuacions necessàries per augmentar la capacitat les dues rotondes existents -una circular i una altra d'el·líptica- i crear un carril directe des de la sortida de la C-25 cap a l'N-152z en direcció C-17 nord.

Així mateix, recollirà la reordenació d'accessos, la renovació del ferm en l'àmbit d'actuació i l'adequació i millora de la senyalització, l'abalisament i les barreres de seguretat. L'obra comportarà una inversió estimada en 400.000 euros.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12425 {"title":"Territori millorarà les connexions entre la C-17 i la C-25 i l'accessibilitat a Vic i Gurb","published_date":"2023-08-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36312.webp","id":"12425"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-03/12425-territori-millorara-connexions-c-17-c-25-accessibilitat-vic-gurb https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.