Dues víctimes mortals més a les platges catalanes

Imagen del artículo Dues víctimes mortals més a les platges catalanes

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Aquest matí s'ha trobat el cos d'un home surant a l'aigua inconscient a Gavà
  2. Ahir, una nena de 9 anys de nacionalitat estrangera, va morir a l'Hospital Trueta de Girona on va ingressar el passat dissabte 29 de juliol després de quasi ofegar-se en una platja de Castelló d'Empúries
  3. Protecció Civil de la Generalitat informa que aquest matí ha mort ofegat un home a la platja de Gavà. L'home, de 48 anys i de nacionalitat espanyola, hauria estat trobat inconscient a l'aigua.

    Un testimoni ha trucat al telèfon d'emergències 112 a les 8:32 hores del matí alertant que hi havia el cos d'una persona a l'aigua. Dues persones que practicaven paddle-surf l'haurien portat fins la sorra, on no l'han pogut recuperar malgrat les maniobres de reanimació practicades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat tres unitats terrestres.

    La Policia Judicial de la Guàrdia Civil se n'ha fet càrrec de les diligències. Tot i que caldrà esperar els resultats de l'autòpsia sembla que es tractaria d'una mort accidental per possibles causes naturals.


    Mor una menor ingressada a l'Hospital Trueta dissabte passat

    El passat dissabte 29 de juliol una menor de 9 anys i de nacionalitat estrangera va ingressar a l'Hospital Trueta en estat crític després de quasi ofegar-se a la platja de la Coma, sense servei de socorrisme, a Castelló d'Empúries. El trasllat de la menor es va fer en un helicòpter medicalitzat del SEM.

    L'Hospital Trueta de Girona ha informat aquest matí que la menor finalment no es va poder recuperar i va morir ahir.

    Amb aquestes dues persones, ja són dinou les persones mortes a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre) d'aquest 2023.

    Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes.

    Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l'aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

    En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l'aigua i ens posi en risc.

    Es recomana anar sempre a platges vigilades. Podeu consultar les banderes que onegen a les platges catalanes a través del visor de platges de Protecció Civil a l'enllaç https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/index.html

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12418 {"title":"Dues víctimes mortals més a les platges catalanes","published_date":"2023-08-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36208.webp","id":"12418"} catalunya Mercè Salvat,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-02/12418-dues-victimes-mortals-mes-platges-catalanes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.