Elisenda Pérez, nova directora general dels Agents Rurals i Marc Costa, nou director general de Coordinació de les Policies Locals

  1. Marc Costa passarà a ser el nou director general de Coordinació de les Policies Locals després de ser el director, des del maig del 2017 fins a l'actualitat, dels Agents Rurals
  2. Elisenda Pérez, que porta treballant a diferents institucions públiques des de l'any 2007, serà la nova directora dels Agents Rurals
  3. Marc Costa és llicenciat en Dret i en Ciències polítiques i de l'Administració, així com diplomat en ciències empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, especialitzat en polítiques públiques de seguretat, amb un màster universitari en seguretat i un altre sobre polítiques públiques de seguretat, així com també un postgrau en governabilitat de la seguretat ciutadana.

    Professionalment, ha treballat principalment dins la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, llevat el període 2002 al 2008, en el que va treballar com a advocat en un despatx d'advocats de Vic, i on també va compaginar aquesta tasca professional amb la docència en matèria de dret administratiu a l'Escola de Policia de Catalunya, per als cursos de Formació Bàsica.

    Dins la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra ha estat instructor a l'Escola de Policia de Catalunya on es va centrar en realització de tasques d'instrucció, elaboració i confecció dels atestats policials de les diferents Àrees Bàsiques Policials a les quals ha format part, sent responsable de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Àrea Bàsica Policial del Ripollès.

    De maig del 2017 a l'actualitat, Marc Costa era el director general de la Direcció General dels Agents Rurals.

    D'altra banda, Elisenda Pérez Esteve és tècnica superior en Administració i Finances, titulada l'any 2004. La seva experiència professional en l'Administració Pública també és un exemple de la seva formació i coneixement.

    Des de l'any 2007 a l'any 2023 ha estat treballant en diferents institucions públiques. A l'administració de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (2007-2008), a l'Ajuntament de Palafrugell (2008-2009) i a l'Ajuntament de Palamós (2010-2016).

    De fet, va ser regidora a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni des de l'any 2011 fins a l'any 2021 i consellera comarcal al Consell Comarcal del Baix Empordà des del 2011 fins al 2014. Com a fet destacat, va ser senadora en el Senat del 2016 a l'any 2023.

    Com a nova directora general de la Direcció General dels Agents Rurals tindrà com a responsabilitat coordinar les estratègies del Cos d'Agents Rurals i elaborar i dictar curriculars, instruccions i protocols d'actuació per dirigir el cos i els serveis necessaris per al desenvolupament de la seva activitat. També té com a paper essencial promoure la coordinació operativa i l'elaboració de plans d'actuació en les matèries competents del Cos d'Agents Rurals.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12403 {"title":"Elisenda Pérez, nova directora general dels Agents Rurals i Marc Costa, nou director general de Coordinació de les Policies Locals","published_date":"2023-08-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12403"} catalunya interior,Joan Ignasi Elena i Garcia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-01/12403-elisenda-perez-nova-directora-general-agents-rurals-marc-costa-nou-director-general-coordinacio-policies-locals https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.