Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament d'Interior

Elisenda Pérez Esteve, directora general dels Agents Rurals

Nascuda a Calonge l'any 1983.

Formada com a tècnica superior en Administració i Finances (2004).

Ha treballat a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (2007-2008), a l'Ajuntament de Palafrugell (2008-2009) i a l'Ajuntament de Palamós (2010-2016) en administració.

De l'any 2011 a l'any 2021, ha estat regidora a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i consellera comarcal del Baix Empordà en el període 2011-2014.

Des de 2016 fins al 2023 ha estat senadora.


Marc Costa i Trachsel, director general de Coordinació de les Policies Locals

Nascut a Vic l'any 1969.

És llicenciat en Dret i en Ciències polítiques i de l'Administració, així com diplomat en ciències empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, especialitzat en polítiques públiques de seguretat, amb un màster universitari en seguretat i un altre sobre polítiques públiques de seguretat, així com un postgrau en governabilitat de la seguretat ciutadana.

Professionalment, ha treballat principalment dins la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, llevat del període 2002 al 2008, en què va exercir com a advocat en un despatx de Vic, i on també va compaginar aquesta tasca amb la docència en matèria de dret administratiu a l'Escola de Policia de Catalunya, per als cursos de Formació Bàsica.

Dins la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, ha estat instructor a l'Escola de Policia de Catalunya, on es va centrar en la realització de tasques d'instrucció, elaboració i confecció dels atestats policials de les diferents Àrees Bàsiques Policials de les quals ha format part. També ha estat responsable de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Àrea Bàsica Policial del Ripollès.

De maig del 2017 fins a l'actualitat, ha estat director general dels Agents Rurals.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12392 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-08-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36024.webp","id":"12392"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-08-01/12392-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.