Adjudicades les obres per a la via ciclista entre Olot i Can Blanc

Imagen del artículo Adjudicades les obres per a la via ciclista entre Olot i Can Blanc

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Els treballs començaran durant aquest estiu i consistiran en la formació d'un vial segregat per a vianants i bicicletes al llarg del corredor de la GI-524 i en la millora d'un camí existent
  2. Es tracta de la continuació del tram entre Can Blanc i l'aparcament de Santa Margarida i compta amb un pressupost d'1,8 MEUR
  3. El Departament de Territori ha adjudicat les obres de la via ciclista entre el nucli urbà d'Olot i la urbanització de Can Blanc, a Santa Pau, per un valor de prop d'1,8 MEUR. Els treballs començaran durant aquest estiu i consistiran en la construcció d'un vial segregat al llarg del corredor de la carretera GI-524 per a facilitar la mobilitat de vianants i bicicletes de manera ordenada i segura i en la millora d'un tram de camí ja existent.


    El recorregut, de 3,2 quilòmetres, es pot dividir en dos trams:


    1. Tram urbà d'Olot: aquest tram, d'1,3 quilòmetres de longitud, està comprès entre l'avinguda de Sant Jordi i l'Escola Joan XXIII.

    1. Tram interurbà: Aquest tram, d'1,9 quilòmetres, està comprès entre l'Escola Joan XXIII i Can Blanc.


    El tram que s'adjudica suposa la continuïtat del vial finalitzat l'any 2020 entre Can Blanc i l'àrea d'aparcament de Santa Margarida, al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. L'actuació, per tant, completarà l'itinerari entre el nucli urbà d'Olot i l'àmbit del Parc Natural a través d'una ruta segregada per a fer a peu i en bicicleta. L'obra té un termini d'execució de sis mesos.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12041 {"title":"Adjudicades les obres per a la via ciclista entre Olot i Can Blanc","published_date":"2023-07-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/7b36ea9b-b6df-4e62-be90-606bd6f93b46.webp","id":"12041"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-30/12041-adjudicades-obres-via-ciclista-olot-can-blanc https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.